Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfitöbblet az olyan mint a korrupció? Ezért van az, hogy a legtöbb nő észre sem veszi milyen könnyű neki?
Van az a mondás, hogy csak annak nem tetszik a korrupció aki nem részesül belőle. És ez igaz is. Csak azok morfondíroznak egy korrupt rendszerben akiket meglopnak és nem pedig azok akik ebből hasznot húznak. Akik a rendszer haszonélvezői azok gyakran valóban úgy vélik, hogy nincs is korrupció az csak hiszti a lúzerektől. Pl. Mészáros Lőrinc is úgy gondolja, hogy egyáltalán nincsen korrupció.
Ezért van az hogy a nők is Magyarországon teljesen természetesnek veszik, ha felmennek egy társkeresőre akár 8-10-szer annyi a férfi, ha elmennek egy fesztiválra 4-szer annyi, de már egy istenverte szalsza órára sem tudnak elmenni hogy ne legyen több férfi. Nem mintha sok férfi táncikálni akarna szabadidejében mint valami homár de már nincs jobb ötlete hol lehetne ismerkedni.
Ez mind azért van, mert nincs férfitöbblet? És ezt a nők komolyan így is gondolják? Hogy azért ilyen könnyű nekik mert ők mindent jól csinálnak, nem a természet hajtja a malmukra a vizet?
14
Én azt nem értem, mi lenne ha mindenki elismerné? Mi változna tőle?
"Én azt nem értem, mi lenne ha mindenki elismerné? Mi változna tőle?"
Az valóságos csoda lenne
Az eredményét nem tudhatom, mert nem vagyok látnok. Talán végre békésebb lenne a két nem itteni viszonya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!