Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a sok elutasítás miatt kialakult a férfiban a nők iránti lenézés/utálat abból kigyógyulhat ha egyszer még is csak megtalálja a párját?
Ezer dologról beszélek egy nővel amikor mondjuk más képpel vagy ferdített testalkati adatokkal szemezgetek az online felületeken, napokig , hetekig éjszakákon át beszélgetnek velem nők teljes az összhang, és csinos lányok nem csúnyák. De persze aztán mikor kiderül nem vagyok olyan jóképű meg ami az elvárt a nőknél akkor hirtelen semmit nem ért a belső összhang pedig állítólag az a fontos , miközben semmit nem ér, csak a külső vagy a pénz ha sok van belőle a belső nem érdekli a nőket csak ha a kitömött pénztárca belsejéről beszélünk
Ördögi kör, mert normális nő nyilván nem fog nőgyűlölő férfival összejönni.
Járj inkább társaságba, szerezz barátokat, tanulj meg kommunikálni.
Az nyilván nem ideális hogy a 4 fal között csikorgatod a fogad, mert a nők nem húznak vissza tinderen.
Nem tudhatja egy nő , hogy az vagyok, nem mutatom ki felé..
Jártam társaságba régen meg voltak barátaim is de mivel mindegyiknek lett barátnője akiket elkezdtek hurcolászni a hétvégi piálásokra így szépen megszakítottam a kapcsolatot mert nem volt kedvem elviselni a barátnőjük picsogását egy olyan estén ahol helyük nem lett volna
"Nem, ez olyan, mintha azt írtam volna, hogy az éhező készítse el a vacsoráját, majd utána lakjon jól vele. A belefektetett munka nélkül hogy gondolod, hogy pozitív eredményed lesz? :D"
Ez nagyon jó
Tehát egy éhezőn is pontosan úgy segítenél ahogy egy incelen, azaz sehogyan sem.
Ez nagyon hasonlít arra a bizonyos "ha nincs kenyerük egyenek kalácsot!" szövegre
Tehát az éhező aki természetesen anyagi okok miatt éhezik, főzzön magának! Zseniális!
A férfi akinek meg nem jut nő (mert nem elég vonzó) az meg csajozzon!
Mindent értek!
Nem erről van szó Metácska!
A példájáról van szó, ami beszédes
Megérthető belőle az empátia teljes hiánya
"Megérthető belőle az empátia teljes hiánya."
Az benned túlteng ugyebár.
/ Na ugye, hogy te is addig vagy nagyon szolidáris és empatikus egy kisebbséggel szemben, ameddig a fotelből kell kioktatni valakit a csúnya, rossz világról, aztán másnap jó, ha nem köpöd le az aluljáróban ugyanazt a hajléktalant...
"Az benned túlteng ugyebár."
Figyi én nem vagyok túl szolidáris jellem. Viszont hozzátok képest az empátia bajnoka, egy férfiban megtestesült Terézanya vagyok az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!