Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a sok elutasítás miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a sok elutasítás miatt kialakult a férfiban a nők iránti lenézés/utálat abból kigyógyulhat ha egyszer még is csak megtalálja a párját?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 17:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ezer dologról beszélek egy nővel amikor mondjuk más képpel vagy ferdített testalkati adatokkal szemezgetek az online felületeken, napokig , hetekig éjszakákon át beszélgetnek velem nők teljes az összhang, és csinos lányok nem csúnyák. De persze aztán mikor kiderül nem vagyok olyan jóképű meg ami az elvárt a nőknél akkor hirtelen semmit nem ért a belső összhang pedig állítólag az a fontos , miközben semmit nem ér, csak a külső vagy a pénz ha sok van belőle a belső nem érdekli a nőket csak ha a kitömött pénztárca belsejéről beszélünk

2022. jún. 27. 18:18
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Ördögi kör, mert normális nő nyilván nem fog nőgyűlölő férfival összejönni.

Járj inkább társaságba, szerezz barátokat, tanulj meg kommunikálni.

Az nyilván nem ideális hogy a 4 fal között csikorgatod a fogad, mert a nők nem húznak vissza tinderen.

2022. jún. 27. 18:46
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem tudhatja egy nő , hogy az vagyok, nem mutatom ki felé..

Jártam társaságba régen meg voltak barátaim is de mivel mindegyiknek lett barátnője akiket elkezdtek hurcolászni a hétvégi piálásokra így szépen megszakítottam a kapcsolatot mert nem volt kedvem elviselni a barátnőjük picsogását egy olyan estén ahol helyük nem lett volna

2022. jún. 27. 18:52
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
#13 ott van a nőknek helye, ahol azt ők csak akarják, szívem.
2022. jún. 27. 19:50
 15/24 anonim ***** válasza:
3%

"Nem, ez olyan, mintha azt írtam volna, hogy az éhező készítse el a vacsoráját, majd utána lakjon jól vele. A belefektetett munka nélkül hogy gondolod, hogy pozitív eredményed lesz? :D"

Ez nagyon jó

Tehát egy éhezőn is pontosan úgy segítenél ahogy egy incelen, azaz sehogyan sem.

Ez nagyon hasonlít arra a bizonyos "ha nincs kenyerük egyenek kalácsot!" szövegre

Tehát az éhező aki természetesen anyagi okok miatt éhezik, főzzön magának! Zseniális!

A férfi akinek meg nem jut nő (mert nem elég vonzó) az meg csajozzon!

Mindent értek!

2022. jún. 27. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Pisti, szerintem te sem naponta rohangálsz 20 db zsemlével az árvaházakba ingyen osztogatni a rászorulóknak, vagy tévedek?
2022. jún. 27. 21:16
 17/24 anonim ***** válasza:
5%

Nem erről van szó Metácska!

A példájáról van szó, ami beszédes

Megérthető belőle az empátia teljes hiánya

2022. jún. 27. 21:27
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

"Megérthető belőle az empátia teljes hiánya."

Az benned túlteng ugyebár.

/ Na ugye, hogy te is addig vagy nagyon szolidáris és empatikus egy kisebbséggel szemben, ameddig a fotelből kell kioktatni valakit a csúnya, rossz világról, aztán másnap jó, ha nem köpöd le az aluljáróban ugyanazt a hajléktalant...

2022. jún. 27. 22:40
 19/24 anonim ***** válasza:
5%

"Az benned túlteng ugyebár."

Figyi én nem vagyok túl szolidáris jellem. Viszont hozzátok képest az empátia bajnoka, egy férfiban megtestesült Terézanya vagyok az tuti

2022. jún. 28. 07:19
 20/24 anonim ***** válasza:
93%
Ja hogy neked az úri hobbi, ha olyanod van, de egy nőnek (főleg irányodba) kötelező alapkellék?
2022. jún. 28. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!