Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Mármint sok emberrel ismerkedtem, voltak kapcsolataim is. Állítólag komoly kapcsolatra való vagyok, még olyan ember is mondta ezt, aki amúgy nem komoly kapcsolat párti. Én viszont az vagyok, mégsem jutottam senkivel addig, hogy közös életet éljünk. Csak évekig elvoltunk egymás mellett, aztán megrekedt a kapcsolat ezen a szinten.2022. jún. 27. 16:08
1/8 anonim 

válasza:

Évekig elvoltatok egymás mellett az mit takar? Az nem számít komoly kapcsolatnak?
2/8 anonim 

válasza:

Ezek szerint kellesz , csak nem hosszútávon. Nem mindegy...
Soha egyik partnered sem mondta még, hogy mi a gondja? Senki nem panaszkodott semmire, soha semmit nem tett szóvá senki? Csak úgy huss eltűntek?
3/8 anonim 

válasza:

Az egx dolog hogy te komoly kapcsolatra valo vagy es esetleg ez a célod. Csak a másiknak mi vele a célja az is szamit.
Egy kapcsolat 2 emberbol all es nem egyből.
5/8 anonim 

válasza:

Ez valami olyan tulajdonságod miatt lehet, kérdező, amivel nem vagy hajlandó szembenézni.
6/8 anonim 

válasza:

jaj ne reagald mar ennyire tul,valaki meg szuzen v ugy h sose volt kapcsolat mondhatna ezt. De nem te tobb kapcsolattal a hatad mogott ami egy éven tul is tartott
7/8 Noren1989 

válasza:

Ha így beveszed a kommersz hazugsàgokat, nincsen min csodàlkozni...
8/8 anonim 

válasza:

Féfi vagy vagy nő? Ha férfi vagy, akkor ronda vagy, ha meg nő akkor válogatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!