Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy az ismerkedés? Nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Nos, 18 éves, budapesti lány vagyok. Nem vagyok egy nagy társasági ember, visszahúzódóbb típus vagyok. Soha nem volt még barátom, de nem is nagyon érdeklődtek irántam a fiúk. Voltam bulikban, és közösségekben is, de sehol semmi. Nem tudom, mi lehet a probléma, de már nagyon zavar.2022. ápr. 9. 23:12
1/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet küldeni. Nem vagyok különösebben szép, sem kövér. Átlagos a külsőm. Nem gondolom, hogy ez lenne a probléma.
2022. ápr. 9. 23:34
2/6 anonim válasza:
És miért veted meg az internetes ismerkedést?
3/6 anonim válasza:
Miért kellene lefogynia? Én 20 éves korom óta dagi vagyok, sosem okozott gondot az ismerkedés, olyan pasikkal kavartam, hogy huhú. A férjem is dögös.
4/6 anonim válasza:
Gondoltam, hogy rád írok szintén budapesti csak fiúként, de aztán megfordult a fejemben hogy biztos betaláltak a perverzek ami miatt általánosítani fogsz, hogy itt valszeg mindenki tahó és elment a kedved az itteni ismerkedéstől.
5/6 anonim válasza:
Igen, sajnos nem írt vissza nekem sem.
6/6 anonim válasza:
Kamu. Hány pasit utasítottál vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!