Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kis levélke a férfinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis levélke a férfinak?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki tetszik, egy irodaházban dolgozunk. Ami tuti, hogy én is bejövök neki. Viszont mostanában elkerüljük egymást, ezért arra gondoltam, hogy írnék egy mini levelet, "mizu", "hogy vagy" tipusút csak neki, és eljuttatnám hozzá. Szerintetek jó ötlet lenne?
2022. jún. 27. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha diákmunkán vagytok ott, és 16 év körüliek vagytok, akkor oké, de felnőtt emberek között ez gáz. Írj rá messengeren, vagy a házon belüli e-mail rendszeren, vagy egy normális levelet, de ne cetlin üzengess...
2022. jún. 27. 09:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor találkoztok, hívd el kávézni. Egy levélke célszemélyhez juttatása több energia, mint "véletlenül" összefutni.
2022. jún. 27. 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem aranyos, én örülnék 🙂
2022. jún. 27. 10:18
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Mindig csodalkozom, amikor elvileg felnott emberek, akik szavazojoggal rendelkeznek, ilyen szinten nem tudjak felvallalni es kifejezni a szimpatiajukat.
2022. jún. 27. 10:48
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

Miért downvoteoltatok, honnan tudnàtok hogy èn minek örülnèk vagy minek nem ?

Középiskolás koromban kaptam egy csomó szerelmes levelet / levelet lànyoktók - nekem az ilyesmi nem meglepő ( bàr business class kicsit már furi ) , de sokan nem tudják értékelni magát a gesztust mint olvasod kedves kérdező

#3 voltam

2022. jún. 27. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
4: Ez a választási eredményeken rendszerint meg is látszik.
2022. jún. 27. 12:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát ez nem szerelmes levél, szimplán csak egy kis vicc, játék ha úgy tetszik.. de úgy látom itt mindenki olyan komoly felnőtt, hogy már elfelejtette élvezni a dolgokat, a játékot.. :)
2022. jún. 27. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, tudom hogy nem szerelmes levél :)

Egy ilyesmit el lehet tenni emlèkbe, egy ilyen gesztusra lehet építeni.

A többieknek maradnak az unalmas lelakott elektronikus üzenetek.

Unalmas, egyhangú , sablonos, szürke èlettel.

Én örülök hogy vannak még ilyen nők mint te is🙂

#3 #5 voltam

2022. jún. 27. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Én örülnék neki!

F

2022. jún. 27. 14:13
 10/13 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nagyon gyerekes, látszik valami kis tini vagy
2022. jún. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!