Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bebukott (szerelmi) életűek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bebukott (szerelmi) életűek! Mi a történeted?

Figyelt kérdés

Részemről : 31 vagyok, egyetlen barátnőm volt eddig, az is csak fél évig. Pedig én mindig akartam nőt.

Lassan kezdek megőrülni, becsavarodni a masszív magány miatt.

2022. jún. 26. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Ronda vagyok, de csak szép nők tetszenek.
2022. jún. 26. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Még fiatal vagyok, nem bukott be a dolog, csak mostanában nem sikeres.

Akarok kapcsolatot (nagyon), aztán amikor jön valaki, biztos, hogy észreveszem mi nem tetszik benne és szívesebben maradnék itthon olvasni.

2022. jún. 26. 23:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt minek bebuknia, mert soha az életben nem volt.
2022. jún. 27. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:

egy már rendesen bebukott többszörös megcsalással, az ilyen Mónika show story volt.

A mostani 3 éves kapcsolatom még nincs bebukva, bár kicsit kezdünk távolodni...majd lesz valahogy.

2022. jún. 27. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
21 éves koromig totál tapasztalatlan voltam a nőkkel kapcsolatban, még egy nyamvadt randim sem volt előtte. Aztán jött egy lány akinek megtetszettem, annyira, hogy össze is jöttünk. Majdnem 3 évig tartott, aztán már nem voltam elég neki, megcsalt, majd összejött a sráccal. Azóta nincs senkim, ennek már 3 éve.
2022. jún. 27. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező annyira nem lehetsz még rosszul. Akkor bűncselekményt követnél el! Vagy leugranál egy hídról.
2022. jún. 27. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon egyszerű: szarul nézek ki. Márpedig egy nő ezt "nem teheti meg".

Én is 31 leszek szombaton, még szexre sem kellek. Szerelem... jó vicc...

2022. jún. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!