Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban igaz, ha egy 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz, ha egy 30 év feletti férfi a szüleivel él, a prostituáltakon kívül más nő nem jut neki?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 03:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
74%
#20 Albérletár a kereslet generálja a kínálati árat. Valaha volt x darab albérlet lett rá 2x jelentkező a jobban fizető x kapta meg. Sokan látták jó pénz van ebben, vettek befektetés gyanánt ingatlant.
2022. júl. 15. 17:25
 22/35 anonim ***** válasza:
76%

Én 30 éves vagyok anyámmal élek, nyilván nem mindenkinél van esélyem.

Csak jelzésképpem írom le, hogy tegnap szexeltem egy csajjal akinek van saját helye, pedig a buliban próbálkozott nála egy olyan csávó is akinél a pénz nem számít annyi van.

Egy kolléganőm is állandóan hívott magához, nyilván nem kártyázni. De ott a munka miatt elvből nem mentem bele.

Egy helyes arc, jó szöveg vagy jó fizikum sokat számít.

Nekem nincs jogsim mert nem tudok vezetni, azért mert béna vagyok benne. És ez viszont többször volt hátrány, úgy hogy megmondták hogy kifejezetten emiatt hagyjuk.

2022. júl. 31. 21:29
 23/35 A kérdező kommentje:
Neked legalább összejön valami, számomra pedig egyetlen nő sem létezik a földön, aki számára vonzó lennék.
2022. júl. 31. 22:37
 24/35 anonim ***** válasza:
76%

A nők nyilván nem örülnek, ha egy férfi az anyjával él, mert az eléggé el szokta lehetetleníteni a közös életet, pláne ha komolyabb terveik lennének együtt, netán család-alapítás. Egy mindenbe belepofázó anyóst szerintem senki nem akar magának, főleg nem úgy, hogy állandóan és jogos indokkal jelen van. Ki szeretne úgy élni, hogy sosem lehet kettesben lenni, másokat meghívni, esetleg kicsit hangosabban szexelni, fél- vagy teljesen meztelenül közlekedni a lakásban, éjjel fent lenni, stb.

Emellett azért a nők szeretik, ha egy férfi így vagy úgy, de meg tudott teremteni valami otthont, még ha az albérlet is, vagy legalább örökölt egy lakást. Persze ha a nő jobb anyagi helyzetben van, és van lakása, akkor ezek a szempontok kevésbé számítanak neki. Esetleg az zavarhatja, hogy a férfinek emiatt kisebbségi komplexusa lesz, vagy egy szakítás esetén nehezebb kitenni, de ha a férfi normálisan áll hozzá, akkor ez is elkerülhető.

Nekem akkor is voltak nőim, amikor anyámmal laktam, akkor is, amikor egy olyan albérletben, ami inkább egy egyszobás iroda volt, mint lakás, és akkor is, amikor annyira nem volt pénzem, hogy kikapcsolták az áramot, mert nem fizettem hónapok óta számlákat. Persze nem olyan nőket fogtam ki, akik a pénzeszsákot látják a férfiakban, hanem olyanokat, akik tényleg szerettek.

2022. aug. 1. 00:50
 25/35 anonim ***** válasza:
72%

Nem gondolnám. Én vidéki vagyok, itt egy családi ház akkora h csak a nappali 40nm.

Többen laknak több generációval egy házban, pedig van pénz dögivel, de meg van mindenkinek az élete, s nem is szólnak egymáséba bele. Van ahol az emelet van "lakhelynek" átalakítva saját rezsivel. Van ahol 1 telken 2 ház van. Így igazából jobban fönn tartható a család centrikussági élet is, ill. bajban is bármikor bárki számíthat a másikra.

Nyílván ha összesen 40nm-en kellene felnőttkéntva szülővel élni az már meggondolandó(persze kivétel ha ápolásra szorul a szülő, vagy anyagi segítségre).

2022. aug. 1. 18:42
 26/35 anonim ***** válasza:
16%
Márpedig igaz,mert az itteni nők szerint a mamahoteles pasiknak csak az anyukájuk jut..
2022. aug. 9. 15:37
 27/35 anonim ***** válasza:
Szia! Nem feltétlenül igaz, hol próbálkozol ismerkedni? Még mindig van rengeteg normális nő, próbálj azokra fókuszálni, illetve magadat úgy pozíciónálni, hogy ezek a nők válasszanak téged. Valamiben biztos te is ügyes, kiemelkedő, vagy legalább átlagon felüli vagy. Nekem nagyon könnyen megy odáig eljutni, hogy legyen valaki, ha gondolod segítek ebben, írj privát üzenetet, elmondom, hogy szoktam csinálni. Nyugi, ingyen, a sikerélményért segítek!
2022. aug. 9. 16:08
 28/35 anonim ***** válasza:
27%
Márpedig igaz,mert az itteni nők szerint a mamahoteles pasiknak csak az anyukájuk jut.
2022. aug. 9. 16:12
 29/35 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos van valóságalapja a gondolatmenetnek.
2022. aug. 9. 20:05
 30/35 anonim ***** válasza:
77%
Ez annyira igaz, mint az, hogyha 30 felett nem az anyjával él akkor tuti nem jár prostihoz.
2022. aug. 10. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!