Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezhetnék elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Isti22 kérdése:

Hogyan szerezhetnék elég önbizalmat, hogy igazi incel legyek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, már most is igazi incel vagyok, hiszen akaratom ellenére nem tudok becsajozni, de még ahhoz sincs elég önbizalmam, hogy a nőket utáljam ezért, mindig magamban látom a hibát :(

Hogy lehet ezen túllépni, hogy legyen elég önbizalmam, hogy elhiggyem, megérdemlem a szexet én is?

30/F

2022. jún. 23. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Megérdemled. 30 ezer egy óra, rosszlányok. Húúú
2022. jún. 23. 21:01
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Hát pedig az incelséghez az első lépés, hogy mindig mindenért másokat kell hibáztatni, szóval kösd föl a gatyát, mert így nem fog menni.
2022. jún. 23. 21:05
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Soha ne tegyél semmit magadèrt , kezd el az összeesküvés elmèleteket gyàrtani - van az oldalon pár pro , nem is kevés
2022. jún. 23. 21:14
 4/20 anonim ***** válasza:
90%

Ja meg használj senior incel kifejezèseket:

#luufipoofi

#madpill #pillempillem

#chődőr #vadàszsegg

2022. jún. 23. 21:16
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
Ennyi energiabefektetéssel talán tehetnél is érte, hogy legyen nőd nem?
2022. jún. 23. 22:13
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Várd el a szexet alanyi jogon és hibáztasd a kormányunkat, hogy nem találnak megoldást a hihetetlen férfi többletre és arra, hogy nem utalnak ki minden Incel mellé egy nőt akinek megszablyák, hogy csak az adott férfival lehet és megtiltják neki a 10%-os szabályt.
2022. jún. 23. 22:13
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy lehet ezen túllépni, hogy legyen elég önbizalmam, hogy elhiggyem, megérdemlem a szexet én is?"

Talán ha működne is a szerszámod, akkor elhinnéd hogy megérdemled a szexet. De mivel prostihoz sem volt képed elmenni, ezért nyilván már kételkedsz a fütykös működésében, ezért keresed magadban a hibát, hogy elháríthasd a nőket, hogy ne sülj fel előttük.

Nos ennek van egy megoldása persze: a puding próbája az evés szokták mondani.

Egy normálisabb prostinál megtapasztalhatnád működik-e a dolog, és akkor mindjárt másképpen szemlélnéd önmagadat, általa pedig másokat is.

Persze úgysem fogadod meg mert be vagy tojva, de azért megírtam a választ a kérdésedre.

2022. jún. 24. 04:39
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem megy a nők hibáztatása; ott vannak a sikeres ferfiak. Akik amúgy is gúnyt űznek belőled! Szóval utált a sikeres alfa pasikat akiknek minden napra jut egy csinos bige.
2022. jún. 24. 06:00
 9/20 anonim ***** válasza:
32%
Isti22 - aláírás: 30/F Akkó most mi van?
2022. jún. 24. 13:16
 10/20 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként nyugodj meg, igazi incel vagy.
2022. jún. 24. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!