Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudok nőt találni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok nőt találni ha nem járok nagyon sehova és nem vagyok annyira jó kinézetű?

Figyelt kérdés

Kicsit pocakos vagyok , arcra nem vagyok csúnya de utóbbi években a sörözés meg finom ételek miatt felszedtem egy kis felesleget magamra

Nem nagyon járok sehova 30 éves vagyok , 4-5 éve voltak barátaim/haverjaim akikkel eljártam hétvégente iszogatni de aztán nem volt kedvem eljárni úgy hogy ott voltak barátnőik szóval inkább bontottam szép lassan kapcsolatot velük

Csak melóba járok meg heti pár nap boltba

Minden napom ugyanolyan nagyjából , reggel 7kor felkelek aztán elintézem dolgokat megyek melóba hazaérek megiszok 4-5 sört aztán rendelek valami finom vacsorát aztán alszok

Online társkereséssel régebben próbálkoztam de akkor se jött be azt nem akarom

2022. jún. 23. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

"arcra nem vagyok csúnya de utóbbi években a sörözés meg finom ételek miatt felszedtem egy kis felesleget magamra"

Kicsi még belefér. Tinder.

2022. jún. 23. 18:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Tinderen általánosságban csak a top 10% férfinak van reális sikere nagy részben
2022. jún. 23. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
18%

Ugyan sok szenvedés árán, de egy átlagos is tud találni Tinderen valakit. Nyilván nem 1 nap alatt, de 5-6 hónap alatt összejöhet annyi match, amiből 1 nő megáll a végén... Rondák viszont valóban nem.

2022. jún. 23. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Te hány kérdést fogsz még kiírni?😅

Hát ne haragudj de női szemmel nekem egy ilyen férfi biztos nem kellene aki semmit nem csinál meg ebből áll az élet ahogy sörözget. Unalmas vegetálás. Okkal nincs senkid.

Annyi mindent lehet csinálni az életben. A sok sör árából el lehetne menni edzőterembe, vagy valami tanfolyamra vagy akarmire...

2022. jún. 23. 18:47
 5/6 anonim válasza:
48%
A neten
2022. jún. 23. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Minek mennék tanfolyamra? Jó állásom van és relatíve jól keresek. Persze nem milliókat, hogy bevonzzam az aranyásókat, de saját lakással, autóval, több évre elegendő spórolt pénzzel rendelkezek!
2022. jún. 23. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!