Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt valaki el tudná magyarázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt valaki el tudná magyarázni miért alakulhatott ki nálam?

Figyelt kérdés
31 éves pasi vagyok. Az lenne a gondom, hogy van két nő az életemben. Amikor az elsőt megismertem totál bele szerettem. Hűvös volt és tartózkodó. Elmondása szerint akkor még nem érzett irántam különösebben. Aztán ahogy jobban megismerkedtünk, belém zúgott. Én meg azzal a lendülettel egyre jobban ellöktem magamtól, mert nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. De továbbra is biztosított róla, hogy szeret. Ugyanúgy törődött velem, foglalkozott velem. Szóval mindent megtett amit egy szerelmes ember megtesz. Én viszont besokaltam! Nem bírom elviselni ha “ szeretnek”. Nem tudok mihez kezdeni vele. Most van egy másik nő aki nehéz dió. Megszeretném hódítani. Elmondása szerint nem vagyok az esete annyira, de lehet, hogy ez változna. Igazából távolságtartó és hűvös. Egyszerűen imádom! Tudom nem normális dolog, de engem valamiért csak addig érdekel egy nő, amíg belém nem szeret… Ez miért alakulhatott ki nálam?
2022. jún. 23. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Utána lábtörlők lesznek valszeg.

Nem a megfelelőeknél próbalkozol akinek szerelmesen is van tartása.

2022. jún. 23. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

nem kapcsolatra, szeretetre vágysz, hanem a hódítást élvezed csak

okot ne kérdezz, pszichológus tudna mondani pár óra őszinte beszélgetés után

2022. jún. 23. 14:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából. Én inkább azt mondanám, hogy nem szeretek senkivel sem aludni, sem csókolózni 3-4 alkalomnál többet, megunom. Érdekes de sosem lógott rajtam, volt élete. Csak én valamiért nem merem szeretni a másikat, vagy inkább nem tudom hogyan kell. Apámék sosem voltak romantikus tipusok. Nekem fura ez az együtt élés dolog is. A szexkapcsolatok viszont egész jól mennek. Csak már szeretnék családot, meg megállni, mert már sok volt abból is.
2022. jún. 23. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Rossz családi mintát láttál otthon ami valószínűleg befolyásolja a rendes nominális kapcsolataidat.
2022. jún. 23. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Én is hasonló helyzetben voltam de az első barátnőm szerencsére egy hihetetlen szeretetteljes lány volt, aki tényleg rajongott értem, és ez valahogy áttörte az érzelemmentességem falát. Azóta sokkal fontosabbak számomra a kapcsolatok(még a barátiak is) és van hogy filmeken könnyezek ami korábban teljesen elképzelhetetlen volt

2022. jún. 23. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Elutasító-elkerülő kötődésű vagy, valószínűleg a családi minta miatt. Az ilyen kötődésű emberek csak felszínes rövid kapcsolatokba mennek bele, de amint intim kötődés (lelki értelemben) alakulna ki a párjuk iránt, azonnal visszavonulót fújnak. Nehezen bíznak meg másokban. Általában szorongani kezdenek ha mélyebb elköteleződésre kerülne a sor, ezért inkább szakítanak.

Ha tényleg családot szeretnél, akkor szerintem pszichológus tudna segíteni, hogyan lehetne ezt a rossz mintát "felülírni".

2022. jún. 23. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Elmondása szerint nem vagyok az esete annyira, de lehet, hogy ez változna."

Mi a bánattól változna? A vonzalom nem döntés kérdése. Aki összejön olyannal, aki elsőre nem vonzotta az ne reménykedjen hosszútávú kapcsolatban.

2022. jún. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!