Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt valaki el tudná magyarázni miért alakulhatott ki nálam?

Utána lábtörlők lesznek valszeg.
Nem a megfelelőeknél próbalkozol akinek szerelmesen is van tartása.

nem kapcsolatra, szeretetre vágysz, hanem a hódítást élvezed csak
okot ne kérdezz, pszichológus tudna mondani pár óra őszinte beszélgetés után

Én is hasonló helyzetben voltam de az első barátnőm szerencsére egy hihetetlen szeretetteljes lány volt, aki tényleg rajongott értem, és ez valahogy áttörte az érzelemmentességem falát. Azóta sokkal fontosabbak számomra a kapcsolatok(még a barátiak is) és van hogy filmeken könnyezek ami korábban teljesen elképzelhetetlen volt

Elutasító-elkerülő kötődésű vagy, valószínűleg a családi minta miatt. Az ilyen kötődésű emberek csak felszínes rövid kapcsolatokba mennek bele, de amint intim kötődés (lelki értelemben) alakulna ki a párjuk iránt, azonnal visszavonulót fújnak. Nehezen bíznak meg másokban. Általában szorongani kezdenek ha mélyebb elköteleződésre kerülne a sor, ezért inkább szakítanak.
Ha tényleg családot szeretnél, akkor szerintem pszichológus tudna segíteni, hogyan lehetne ezt a rossz mintát "felülírni".

"Elmondása szerint nem vagyok az esete annyira, de lehet, hogy ez változna."
Mi a bánattól változna? A vonzalom nem döntés kérdése. Aki összejön olyannal, aki elsőre nem vonzotta az ne reménykedjen hosszútávú kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!