Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igazi szittya ősmagyar palik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi szittya ősmagyar palik mennyire keltik fel a lányok érdeklődését?

Figyelt kérdés

2022. jún. 23. 08:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen vagyok én is. Ezért költöztem ez Magyarországról, mert a magyarokat legjobban a magyarok utálják
2022. jún. 23. 09:05
 12/41 harebell ***** válasza:
61%
#11 nem magyarokról, hanem "szittya ősmagyarokról" volt szó a kérdésben, az egy külön szubkultúra, ami tőlem távol áll, de nem azért, mert bármi bajom lenne a magyarsággal, a magyarokkal vagy egy egészséges mértékű nemzeti büszkeséggel - én például szeretek magyar lenni. Önmagában elhatárolódni egy szélsőségtől még nem jelenti automatikusan a másik végletet.
2022. jún. 23. 09:14
 13/41 anonim ***** válasza:
24%

#incel

Ki más

2022. jún. 23. 09:15
 14/41 anonim ***** válasza:
31%

"A szittyáknak kb semmi másuk nincs csak a nemzeti büszkeség, ti meg okádtok ha a magyar szót meghalljátok."

Én pl. nem okádok a magyar szótól, sőt hazaszeretőnek vallom magam. De azért valljuk be, sok "szittya" nagyon szűklátókörű és konteó szintű dolgokban hisz, amiknek kicsit logikusan végiggondolva, semmi közük a nemzeti érzelemhez és a hazaszeretethez. Inkább csak nettó románkodás, ahogy ők is verik megukat, hogy "már Caesar óta itt vannak". Pedig a történelmi büszkeség és a nemzeti identitás rohadtul nem ettől függ, hogy ki volt itt előbb.

Egyébként nem gond, mindenki abban hisz, amiben akar, de azért érthető, hogy párkapcsolatban nem szeretném, hogy ilyen vitatéma legyen.

2022. jún. 23. 09:16
 15/41 anonim ***** válasza:
23%

Az a baj, hogy a szittya osmagyarok az azsiai nagyrasszba tartoznak. Na most, ha van otthon tukor, es Jackie Chan nez vissza belole, akkor esetleg szittyamagyar vagy :)

38F incel

2022. jún. 23. 09:21
 16/41 anonim ***** válasza:
71%

13# Téged nem pontoztalak le, korrekt választ adtál.

15# Ez hogy az a turbó magyar kultúra el van szállva, senki nem tagadja. De olvasd el ezeket a hozzászólásokat:

"Aki felül erre a magyarság-vonatra, az nálam alanyi jogon kuka"

Tehát magyarán ennek az illetőnek az is kuka akiknek bármilyen nemzeti érzése van.

"Nem túl népszerűek."

Ez nem ide jönne, mert ebbe semmi öngyűlölő nincs, de pl vidéken népszerűek. Ismerek 3 ilyen "szittyát" is, az egyik simán tudott régen csajozni, most házas, a második ilyen forevör alone, a harmadik megint házas és elég szép felesége van. Igen talán belpesten nem népszerűek.

"Van egy réteg, aki emberként kezeli ezeket a turulbaszókat, de az annyit is ér."

Vagy olvasd el ezt a kommentet aki még az emberi mivoltukat is elvitatja és dehumanizál. Ez szerinted normális?

2022. jún. 23. 09:25
 17/41 anonim ***** válasza:
34%

Aki csak a turulszarral felkent hátranyilazós ősmagyarságát tudja felmutatni, az rendkívül sekélyes. A származás nem eredmény, hanem adomány. Az ilyen turbómagyaroknak a szülei anno többet tettek egy szerelmes éjszakán a nemzetért, mint a magyarságára atombüszke gyerekük.

Tehát akárhányszor felmerül a téma és látom, hogy valaki pávakakasként pózol a magyarságával, felvonom a szemöldököm és várom, mikor mond valami tényleges eredményt, ami az ő érdeme. Mert magyarnak lenni jó dolog, csak nincs benne semmi extra elismerésre méltó.

2022. jún. 23. 09:30
 18/41 anonim ***** válasza:
0%

Szívesen elvállalnék 4-5 gyereket is. De az a helyz, hogy a magyar nők nem akarnak szülni.

Nem hiába vettem fel két éve az iszlámot. Hisz a muszlim nőknél magától értetődő, hogy legyen gyerek, nem kell negyven évesen is könyörögni, hogy legalább egyet vállaljon el

2022. jún. 23. 09:34
 19/41 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagyok "hungarista", szimplán a bunkó stílusban íródott kommenteket minuszolom le.

Miben is különböztök az általatok gyűlöltektől?

2022. jún. 23. 09:40
 20/41 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nem szimpatikus ha valaki beszukul egy hobbira/szubkulturara a tinédzser kort követően.

Se fanatikus horgász se motoros se ősmagyar kultusz fanatikusok nem illenenek hozzam ezért, mert nem akarnam hogy a közös életunkben is sok reszt elfoglaljon ilyesmi.

2022. jún. 23. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!