Szavaznátok egy "ősmagyar" pártra? Mit gondoltok róla?
Ez a párt vissza akarná hozni az Árpád-korabeli kultúrát, mentalitást, pogány vallást az országba.
Amiről hiányos történelmi ismereteink vannak, azt kipótolná átvett elemekkel a mongol kultúrából, vagy akár a Warcraft-ból az orkoktól.
A miniszterelnök helyett pl. törzsfőnökünk lenne, aki nem egy nyeszlett öltönyös bürokrata lenne, hanem egy kigyúrt csávó varkocsba fogott hajjal, farkasfog nyaklánccal és dupla harci baltával a hátán.
Papok helyett sámánok lennének a lelki vezetőink, akik az őseink szellemeivel kommunikálnak.
Lol, nope.
Szeretnék egy európai szintű országban élni, értjük, ez nem adott, de azért az idiótaság felé sem kell elmenni.
Én nagyon örülnék. Egyébként már én is gondolkodtam ezen. Bár azt nem értem, hogy a Warcraft hogy jön a képbe. XD
Meg egyébként is az ember már nem tud azonosulni a régi világfelfogással (animizmus, samanizmus, hiedelmek stb.) sajnos ehelyett a new ages maszlag érdekesebbnek bizonyul a többség számára. :/
"Amiről hiányos történelmi ismereteink vannak, azt kipótolná átvett elemekkel a mongol kultúrából, vagy akár a Warcraft-ból az orkoktól."
Mi a fa..!!! 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!