Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak akik rosszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik rosszak az ágyban, ti hogy fogadtátok el, hogy ez miatt nem lesz hosszútávú kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 14:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Egy átlagos méretre miért mondjátok ti férfiak azt hogy kicsi??? A nők nagy átlagban ekkora mérettel találkoznak sűrűbben nem 20 centivel...
2022. jún. 21. 14:45
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
20 feletti és azt szerették... mekkora barlangot üzemeltetnek a hölgyek? Én szétszakadnék. Hagyd már ezeket a baromságokat.
2022. jún. 21. 14:47
 13/33 A kérdező kommentje:
Félreértetted amit írtam. Az egyik volt csak ilyen. Ami kicsit fura, mert őt éreztem a legszűkebbnek.
2022. jún. 21. 14:49
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Ott nem veled volt a baj, a méreted sem számít kicsinek, átlagos, lehet vele élvezni a szexet. Az egyetlen, ami ronthat a helyzeteden az az, hogy hagytad, hogy egy nő elvegye az önbizalmadat, és ez rossz hatással lehet a teljesítményedre. Ami meg butaság, most gondolj bele, vannak nők, akik lovat igényelnek. Nekik a húsz centis is kicsi.
2022. jún. 21. 14:55
 15/33 anonim ***** válasza:
93%

Ki a szart érdekelnek ne haragudj a hosszak, átmérők...? Komolyan gondolod, hogy ezen múlik egy kapcsolat? A nő nem ló, hogy a méteres dorongot akarja maga alá. Azon túl, hogy a nők 2/3-a képtelen hüvelyi orgazmusra - igen, a húszcentissel is képtelen.

A gyorstüzelésre is ezt tudom válaszolni, de azon azért - bár én nő vagyok, nincs tapasztalatom - biztosan lehet segíteni.

A kisebbségi komplexusod a baj, nem a pötsöd.

2022. jún. 21. 14:56
 16/33 A kérdező kommentje:
A kisebbségi komplexusomat a tapasztalataim formálták.
2022. jún. 21. 15:01
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Volt már 1 db kapcsolatod és 1 vagy 2 db kalandod? És erre alapozod a kisebbségi komplexusodat? Inkább el kéne indulni csajozni.
2022. jún. 21. 15:06
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Háromból egy csajnak nem volt veled jó a szex, kettőnek meg igen. Fókuszálj erre: két lánynak nem, hogy elég voltál, de kifejezetten élvezték.

Akár férfi vagy, akár nő, mindig ott az esély, hogy az egyik partneredenek túl nagy, túl kicsi, túl visszafogott, túl hangos, túl aktív, túl passzív, túl kövér, túl sovány stb leszel. Hagyd a csudába. A méreteddel nincs semmi gond, de ha nem vetkőzöd le a gátlásaidat, akkor abból már komolyabb problémák adóhatnak.

2022. jún. 21. 15:07
 19/33 anonim ***** válasza:
7%

Ja, amúgy azt a legkönnyebb mondani, hogy kisebbségi komplexusa van.

Ha neked lenne akkora és nem tudnál egy nőt rendesen megb*szni, megnézném te milyen nagy jampi lennél.

Érdekes, az olyan férfiaknak akiknek 16+ cm van, egyiknek sincs ilyen problémája.

Kis mérettel már eleve kevés vagy, a többi csak ráadás.

Amúgy nekem még a tiédtől is kisebb, 34 év alatt egy barátnőm sem volt emiatt, pedig most is lenne jelentkező.

Csak nekem nekem nem kell az alázás, hogy a szemembe röhögjenek, meg a hátam mögött, hogy én kevés vagyok nekik, ennyi.

2022. jún. 21. 15:09
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Talán próbáld meg azzal kompenzálni hogy foglalkozol a nő örömével.

Előjáték csók, simogatás, tud meg tőlé hogy konkrétan milyen szavakra gerjed, és mondogasd azokat neki.......

Egy csomó mindennel lehet kompenzálni hogy gyorsan elsülsz az elején.

Egyébként azt is lehet gyakorolni fejleszteni.

Ebből a jaj kicsi a phaszom dologból meg nőj ki, a kutyát nem érdekli ugyanis hogy mekkora, csak maximum az hogy tudod e használni.

2022. jún. 21. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!