Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon férfi vagy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon férfi vagy nő nemű aranyásó(gold digger) van több?

Figyelt kérdés

A válaszok nyilván teljesen szubjektívek. Emiatt senkivel nem szükséges vitába szállni, csak írjátok le a véleményeteket. És kérlek ha lehet nemet és kort is írjátok.

És hogy izgalmasabb legyen, legalább valami féle (ha a szubjektívitás miatt nem is szilárd lábakon álló) érvelés is hangozzon el miért gondolod így.

2022. jún. 21. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Anyagi érdekből több a nő kedveskedik a férfiaknak, viszont szex reményében több férfi kedveskedik nőnek.
2022. jún. 21. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván női, mert az a hagyományos szerep, hogy a férfi nyújt biztonságot a nőnek. A biztonság meg a pénz (is).
2022. jún. 21. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a gold digger nő férfi megfelelője az aki szexkapcsit akar meg 1-2 alkalomnál többször nem fekszik le senkivel. Addig viszont teper/hazudozik. Ha igy nézzük akkor egyértelműen a férfiakból van több ilyen.
2022. jún. 21. 15:15
 4/10 A kérdező kommentje:
De nem így nézzük hanem mint anyagi haszonszerzés. Pénz. A szex nem pénz
2022. jún. 21. 15:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyilván fordítva vannak olyan nők is akik szexet akarnak férfiaktól de nem mondjuk rájuk higy gold digger, mert nem ez a jelentése. Ugyan úgy nem érzem fairnek hogy akkor a szexet akaró férfiakat is gold diggernek nevezzük. Nem értem minek kell bevédeni egyik vagy másik nemet hisz mindkettőnek meg vannak a hibái. Szerintem a csak szexet akaró férfiak bűne sem kisebb mint a gold digger nőké, de ettől még nem kell össze mosni a kettőt. Szerintem ha ha mind kettő csoportból ki lehetne írtani ezeket az egyéneket akkor sokkal jobb lenne mindenkinek. (arany ásó nők, csak szexet akaró férfiak)
2022. jún. 21. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Az én környezetemben több az aranyásó férfi. Vagyis hát... nem igazán tudom amúgy, hogy mi számít aranyásónak. Ha valaki gyémántokat vetet a másikkal, tehát ilyen extragazdag szint, vagy az is, hogy "rendezz be nekem egy gamer szobát"?
2022. jún. 21. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a gold digger nő férfi megfelelője az aki szexkapcsit akar meg 1-2 alkalomnál többször nem fekszik le senkivel."

A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Több a nő, aki pénzre megy, de bőven vannak férfiak is. A tapasztalatom alapján egy nagy részük nem igazi golddigger, vagyis nem eleve gazdag nőkkel akar ismerkedni, viszont szeretik lehúzni a partnerüket anyagilag.

(Amúgy ismerek egy tipikus aranyásó pasit is, feleségül vett egy idősebb, dúsgazdag nőt, majd miután anyagi és kapcsolati tőkéjét kihasználta a saját vállalkozásának beindításához, elváltak. Konkrétan a nő dobta ki, mert már csak a pénzéért volt vele a pasi és meg is csalta)

2022. jún. 21. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Az aranyásónak csak azt tekintem, amit a Kérdező is: pénzért, vagyonért köti össze életét a másik neművel.

Mivel a nők szeretnek csinosan öltözni, drága ékszert, bundát viselni, exkluzív helyekre utazni stb, akkor úgy vélem, hogy a nőkből van több aranyásó.

A szexet tényleg ne keverjük bele, mert az testi örömszerzés és nem vagyoni jólét.

2022. jún. 21. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Nőből, mert arra nagyobb a kereslet. De férfiból is van azért, több, mint amennyit a férfiak szeretnek vizionálni.
2022. jún. 22. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem életkorfüggő is. A 40-es, 50-es korosztályban rengeteg férfi igyekszik jó (vagy legalábbis nála jobb egzisztenciájú) nőt keresni, akihez beköltözhet és a megélhetése biztosítottá válik akkor is, ha nem vagy alig dolgozik és/vagy keveset keres. És nagyon sok ilyen korú nő, főleg gyerek(ek)kel úgy érzi, hogy ha nem akar egyedül maradni, érdemes kompromisszumot kötnie. Viszont ebben a korosztályban a nők alapvetően rosszabb esélyekkel indulnak a társkeresésben, így nem is igazán próbálkoznak aranyásással. (47N)
2022. jún. 22. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!