Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon, mint pl. tinder, Badoo, Randivonal, miért van az hogy a férfiak 80%a bűn ronda?
#16: Mérnökin voltam, amikor egy olyan műszakis helyre mentem dolgozni, ahol kemény fizikai munkát is kellett végeznem. Pályakezdőként muszáj volt. A mellettem lévő mérnök ugyanezt csinálta. Nettó 500.000 már 2 éve is meggyőző volt.
Amikor felmondtam, kb. 3 hónapig szintén fizikai munkát végeztem, mert nem akartam munkanélküli lenni.
Nem egy diplomás embert ismerek (pl. tanárt), aki elment inkább építőipari melókra, mert lazán kétszer annyit kereshet vele.
Persze, adnak magukra, csak ne állítsuk be ebben az országban a fizikai munkát feltétlenül alja melónak. Most irodás a munkám, de unom és simán elvállalnék valami aktívabb dolgot, ha jobban fizetne vagy érdekes lenne.
Te ne haragudj, de nagyon sok ember eleve rossz külső, legfőképp most arc karakterrel születik.
Felejtsd most el az igénytelenséget. Sokszor a nőknek az is igénytelen aki nem jóképű
Az arc szerkezetén a legtöbb esetben csak a plasztika segíthet. És van, hogy az sem. Hiába bármilyen szuper fotós vagy fodrász vagy szakáll...
max photoshop
16. Azért durva belegondolni mennyire lenézed azokat , akik fizikailag felépítik körülötted a világot és tetőt tesznek a fejed fölé!
Még annyi: Csüggesztő belegondolni mennyire képmutató módon hívnál egy szerelőt a házadba pedig lenézed őket!
"Az arc szerkezetén a legtöbb esetben csak a plasztika segíthet."
A "legtöbb esetben"-t cáfolnám. Maximum sok esetben, de messze nem annyiban, mint amennyiről ti feltételezitek.
#18: "Hát ez a legundorítóbb elitizmus, vagy szimplán fogalmad nincs a világról. Masszív red flag."
Tőlem nem kell tartanod, megnyugodhatsz :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!