Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalakon, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalakon, mint pl. tinder, Badoo, Randivonal, miért van az hogy a férfiak 80%a bűn ronda?

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 21:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
2%
Esetleg ti nők indíthatnátok valami kezdeményezést férfiak "megszépítésére", hülyén hangzik, de néha nem tudjuk mi előnyös és mi nem!
2022. jún. 20. 22:54
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

#16: Mérnökin voltam, amikor egy olyan műszakis helyre mentem dolgozni, ahol kemény fizikai munkát is kellett végeznem. Pályakezdőként muszáj volt. A mellettem lévő mérnök ugyanezt csinálta. Nettó 500.000 már 2 éve is meggyőző volt.

Amikor felmondtam, kb. 3 hónapig szintén fizikai munkát végeztem, mert nem akartam munkanélküli lenni.

Nem egy diplomás embert ismerek (pl. tanárt), aki elment inkább építőipari melókra, mert lazán kétszer annyit kereshet vele.

Persze, adnak magukra, csak ne állítsuk be ebben az országban a fizikai munkát feltétlenül alja melónak. Most irodás a munkám, de unom és simán elvállalnék valami aktívabb dolgot, ha jobban fizetne vagy érdekes lenne.

2022. jún. 20. 22:54
 23/46 anonim ***** válasza:
85%

16.

Általánosságban értettem!

2022. jún. 20. 22:55
 24/46 anonim ***** válasza:
2%

Te ne haragudj, de nagyon sok ember eleve rossz külső, legfőképp most arc karakterrel születik.

Felejtsd most el az igénytelenséget. Sokszor a nőknek az is igénytelen aki nem jóképű

Az arc szerkezetén a legtöbb esetben csak a plasztika segíthet. És van, hogy az sem. Hiába bármilyen szuper fotós vagy fodrász vagy szakáll...

max photoshop

2022. jún. 20. 22:58
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
#22: milyen érdekes, öcsém is mérnök, mégse kellett sose fizikai munkából megélnie (és még csak nem is bpesti, hanem vidéki!)
2022. jún. 20. 22:58
 26/46 anonim ***** válasza:
70%

16. Azért durva belegondolni mennyire lenézed azokat , akik fizikailag felépítik körülötted a világot és tetőt tesznek a fejed fölé!

Még annyi: Csüggesztő belegondolni mennyire képmutató módon hívnál egy szerelőt a házadba pedig lenézed őket!

2022. jún. 20. 22:59
 27/46 anonim ***** válasza:
13%
#16 az a baj ezzel, hogy az egész iskolarendszer a lányokra van szabva. Ha pl a tanrendben nagyobb szerepet kapna a fizikum, a versenyhelyzet, a domináns viselkedés, akkor lehetne erről így beszélni. (1 magyar és 1 német diplomám és 2 OKJm van, 3 nyelven beszélek: nem ezért mondom.)
 28/46 anonim ***** válasza:
80%

"Az arc szerkezetén a legtöbb esetben csak a plasztika segíthet."

A "legtöbb esetben"-t cáfolnám. Maximum sok esetben, de messze nem annyiban, mint amennyiről ti feltételezitek.

29/46 anonim ***** válasza:
3%
A mardék 19% csak simán ronda. Bengáli cica van eladó. Nem ronda 600k-ba kerül.
2022. jún. 20. 23:00
 30/46 anonim ***** válasza:
19%

#18: "Hát ez a legundorítóbb elitizmus, vagy szimplán fogalmad nincs a világról. Masszív red flag."

Tőlem nem kell tartanod, megnyugodhatsz :DDD

2022. jún. 20. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!