Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon, mint pl. tinder, Badoo, Randivonal, miért van az hogy a férfiak 80%a bűn ronda?
A testet leszámítva, sajnos kevés a jóképű férfi.
Magam sem vagyok az.
Hiába sportolok , edzek, semmit nem érek a testalkatommal mert nem sikerültem jóképűre.
Érdekes azért az oldal. Rengetegszer megy a hiszti, hogy itt mennyire szidják a nőket. Ezzel szemben ennél a kérdésnél (is) a férfiakat negatívan feltüntető válaszok vannak felpontozva, de pl. a saját tinder vs élet tapasztalatom lepontozva.
Ugye, az ilyen helyzetek után nem gondoljátok ti sem komolyan, hogy ezután reális az a sírás, hogy mennyire a nőket támadják az oldalon?
És a többség továbbra is átlagos, és továbbra is olyan szintű nők vannak tinderen, mint férfiak. És sokan párt is találnak a netes társkeresőkön.
#13:
Jajj, mert 100 nő fikázó kérdésre jut egy ellenkezője.
Mellesleg én felpontoztalak.
N
12. Azért a férfiak sokszor olyan fizikai munkát végeznek, ami jobban igénybe veszi a bőrüket, többet izzadnak, kevés az idejük tisztán tartani és tisztítani az arcbőrüket!
Ezt a nők is elismerhetik. Nem provokáció.
Esetleg írhattok meggyőző ellenpéldát.
Nyitott vagyok, győzzetek meg!
"Azért a férfiak sokszor olyan fizikai munkát végeznek, ami jobban igénybe veszi a bőrüket, többet izzadnak, kevés az idejük tisztán tartani és tisztítani az arcbőrüket!"
Ilyen munkát rendszerint az megy végezni, aki nem tanult eleget, hogy ne legyen rászorulva.
#14: A kérdéseknél lehet, hogy ez a helyzet, de általában a szövegekből levágható, hogy ugyanaz az 1-2 ember teszi fel őket. (Pl. tipikusan ugyanaz kérdezi naponta, hogy nettó 500.000-al lehet e csajozni vagy hogy szociálisan segítsük az inceleket.)
Viszont, a válaszoknál teljesen alap, hogy több a férfiakat fikázó. És az esetek 90%-ában a férfiakat fikázó válaszokat felpontozzák, de akármilyen apróságot említ meg valaki akárcsak pár nővel kapcsolatban is negatívan, lepontozzák.
Részedről köszönöm a zöldet, jó néha értelmes nőt is látni az oldalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!