Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölötti bruttó 500k alatt kereső férfiak, hogy megy a társkeresés?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 12:12
11/16 anonim válasza:
Ezt megelőzném azzal, hogy én kérdezném meg a csajtól mennyit keres. Amúgy nem számít semmit, mert még ettől nem jön össze veled senki. Nekem nettó 200al is volt csajom és 3x annyiért is volt, csak nem tudott róla egyik sem.
12/16 anonim válasza:
Ha valaki a fizujaval akar nőt fogni akkor szerintem havi nettó 1 millios bevetel alatt ne próbálkozzon és ez is csak a MINIMUM.
13/16 anonim válasza:
Semmi köze hozzá a másiknak, hogy mennyit keresel.
Ahogy írták, ez nincs az ember homlokára írva.
akinek meg azaz első, hogy pénz és autó, hát kösz az keressen valami milliomos celeb kretént aki eltartja
14/16 anonim válasza:
10: éppen ezért van belőlük sok.
15/16 anonim válasza:
Nem kell ezt megmondani. Egy okosabb nő kb 5 kérdésből leszűri az anyagi helyzetedet, aztán dönt magában, hogy megéred-e.
16/16 anonim válasza:
Pénztől függetlenül megy. A gond az, hogy olyanoknak kellek, akik nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!