Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálhatja ezt egy 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt egy 31 éves felnőtt ember?

Figyelt kérdés
A történet úgy kezdődik, hogy online társkeresőn megismerkedtünk, és egyből beindult a beszélgetés. Az elején hosszan eltudtunk beszélgetni, sok mindenről és azonos véleményen vagyunk a legtöbb fontos dologról. Megbeszéltük, többször a randit ám mégsem jött eddig össze. 2 hónapja beszélgetünk. Felajánlottam neki, hogy elmegyek hozzá, rá is bólintott , viszont nem jött össze így sem. Randi előtt félnappal “ eltűnik”. Majd : “ Bocsánat, nem értem rá. Dolgom akadt. “ Sűrűn bocsánatokat kér, de más időpontot nem tud mondani mikor lenne jó neki. Alig ír már, de ha igen akkor mint, említettem sűrűn bocsánatokat kér. Teljesen ellentétesen viselkedik , mint ahogy megismertem. Arra gondoltam, jobb lenne ha leépíteném ezt az ismerkedést, mert nagyon rosszul érint, hogy csak én teszek bele. Miért viselkedik így egy felnőtt ember?
2022. jún. 20. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"jobb lenne ha leépíteném ezt az ismerkedést"

Igen, jól gondolod.

2022. jún. 20. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt hasonló sztorim, a hölgy kb ezt csinálta, ő munkamániás volt. Leépítettem, mondtam hogy nincs harag vagy sértődés, de meguntam hogy mindig azt hallgatom, hogy nem ér rá.
2022. jún. 20. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő a férfi?

Nekem volt ilyen nővel dolgom, ugyanez. Mindig bocsánatot kért, hogy ő mennnnnyire sajnálja, de most pont nincs ideje rám. Ez játszma. Tini korban még elmegy, 30 évesen már jó lenne egyenesen közölni, ha nem akarunk a másiktól semmit.

2022. jún. 20. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobb hagyni a fenébe.

Ha nő csinálja ezt, akkor szimplán nem jössz be neki, csak unaloműző chatelésre vagy jó. A direkt lepattintással pedig nem akar megbántani.

Ha hapsi az illető, akkor pedig tipikus talonba tartás van: ismerkedik olyanokkal is akik jobban bejönnek neki, de ha végül mégse lesz belőlük semmi, akkor jössz majd te...

34F

2022. jún. 20. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
21%

Ha ő a férfi akkor nyilvánvaló. Nem magáról mutatott képet, vagy 15 évvel ezelőttit amikor még nem volt kövér! Fél veled találkozni mert akkor meglátod milyen a valóságban.

Offold ki azonnal

2022. jún. 20. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy-hogy nem tudott felhívni, amikor látta, hogy nem malakalmas a látogatásod?

Egy vala,mirev való férfi sok mindent megtenne, hoyg elhalassza a "fontos" dolgot, csk jöjjön hozzá a nője.

Lépoj túl rajta, ne npazarold az idődet. Őt is, de magadaat is megkíméled fölpösleges aggodalmaktól.

2022. jún. 20. 10:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, igen. Nem mutatott magáról régi képet, mert messengeren beszéltünk videóhívásban. Ez teljességgel kizárva. Én is arra gondoltam amit valaki említett itt, hogy esetleg talonba tart. :)
2022. jún. 20. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mások az igények.

Építsd le, vagy szenvedj

2022. jún. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!