Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kijönni abból, hogy bármikor/bármilyen nőt kérdezek, az ne azt válaszolja hogy "aznap programom van"?
Akárkit, akárhogy próbálnék elhívni, mindig:
Nem érek rá
Pihenős estét tartok
Elfáradtam a mai nap
Programom lesz
Akárhová írok... persze a jobbak meg "meg is vígasztalnak", hogy
Majd beszélünk
Legközelebb tutira megyek
Esküszöm nem direkt csinálom
Majd szólok igérem szólok
Aztán persze ezekből sincs soha semmi...
Szóval ebből szeretnék kijönni, ere PUÁ-n megtanítanak, vagy van valamilyen "típushiba" ami korrigálható?
Olyan mintha horgászatban mindig leakad a hal - mert aluminium horgot használsz, csak nem veszed észre... na valami ilyesmi hibám lehet? Hogy lehet korrigálni?
"Akárhová írok"
Legalább ismerősöket zargatsz kéretlenül?
Az ilyenek jelentős része vagy kamu és valójában burkolt lekoptatás vagy meg tudná oldani, hogy tudjatok találkozni, csak annyira azért nem akarja. Persze van, mikor tényleg pont nem ér rá, de akkor is tudna javasolni másik időpontot, ami jó neki, csak nem érdekled eléggé, így nem teszi.
Erre nincs bevállt recept, hogy ha valamit máshogy csinálsz, akkor biztosan igent mond a randira. Ha nem jössz be neki eléggé, mindegy hogy teszed fel a kérdést, attól még nem mond igent rá.
Tapintatosság. Mondjuk én tényleg betáblázom a napjaimat - sajnos munkával meg tanulással mostanság, nem épp izgalmas dolgokkal, de hiszek benne, hogy később ennek meglesz az eredménye.
Ha valaki nagyon megfogna, akkor természetesen szakítanék időt a találkozásra, de itt láthatóan nem ez a helyzet. Most őszintén, ha rád írna egy lány, de neked ő nem tetszene, akkor te a szemébe mondanád, hogy "túl kövér vagy/csúnyák a fogaid/nagyon butának, nehéz felfogásúnak tartalak"? Bízom benne, hogy nem. Én sem szoktam egyetlen pasit sem megsérteni. Miért okozzak nekik bizonytalanságot, esetleg traumát? Volt egy srác, aki nagyon ronda és idegesítő volt szegény (szerintem), de finoman küldtem el, nem pedig ócsárolva. Pár hétre rá talált magának egy barátnőt.
Ezt azért írtam le, mert sokan írjátok, hogy "azért indokold meg az elutasítást, hogy tudjon rajta a másik változtatni". A páromat sem lenne feladatom megváltoztatni (sőt igazán jogom sem lenne hozzá), egy idegen embert, aki rám írt ismerkedés céljából, meg főleg nem...És nem is kell. Másnak pont így lesz tökéletes.
Ez minden esetben lekoptatás.
Próbálkozni kell, esetleg másképp, más helyen, talán valaki nyitott rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!