Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álom TOP pasi hogy néz ki külsőre, milyen az adatlapja,fényképei a társkereső oldalakon?

Jóképű légy , első körben ez számít, a többi utána jön.
És ez kb a férfiak max 15-20%-a.

Nekem, személy szerint (itt megjegyezném, ez csak ideál, nem elvárás)
- testesebb, nem nagyon vékony (arcra sem keskeny arcú, testre átlagos, pici pocak / dadbod, túlsúlyos kategória még bejön)
- szőrösebb típus (nekem nem hátrány, ha van arcszőrzete, ha az ápolt... a testet jobb esetben azért nem látom társkeresőn, de ha a TOPot nézem, ahhoz nekem hozzátartozik a szőrös has, szőrösebb mellkas, nem borotvált láb / kéz stb.)
- szép mosoly
- ízlésesen öltözik, van stílusa (nem úgy van vele, hogy kiveszi a szekrényből az első pólót az első gatyával, mindegy, hogy passzolnak-e egymáshoz vagy az ő színeihez, testalkatához)
- profilszövegre: érdekli a kultúra, érdeklik a művészetek (nem lasszóval kell elrángatni színházba, múzeumba, moziba komolyabb filmekre); úgy érzem a profil alapján, hogy értékrendre passzolunk (komoly kapcsolatot akar; nem rasszista, nem homofób, nem hímsoviniszta pl., nem vallásos), passzol-e a humorunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!