Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Álom TOP pasi hogy néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álom TOP pasi hogy néz ki külsőre, milyen az adatlapja,fényképei a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Akikkel már első alkalommal működik a kémia.
2022. jún. 19. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem senkinél sem adatlap és / vagy fénykép alapján dől el, hogy működik-e a kémia, hanem kizárólag személyesen.
2022. jún. 19. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Ja, és a top / álompasi mindenkinél mást jelent. Csak idióta incelek próbálkoznak folyamatosan azzal, hogy erre vonatkozó (való életben használhatatlan) általánosításokat gyártsanak.
2022. jún. 19. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Az én álom TOP pasim úgy kezdődik, hogy nincs fent társkereső oldalakon.
2022. jún. 20. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
59%

Jóképű légy , első körben ez számít, a többi utána jön.

És ez kb a férfiak max 15-20%-a.

2022. jún. 20. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Nekem, személy szerint (itt megjegyezném, ez csak ideál, nem elvárás)

- testesebb, nem nagyon vékony (arcra sem keskeny arcú, testre átlagos, pici pocak / dadbod, túlsúlyos kategória még bejön)

- szőrösebb típus (nekem nem hátrány, ha van arcszőrzete, ha az ápolt... a testet jobb esetben azért nem látom társkeresőn, de ha a TOPot nézem, ahhoz nekem hozzátartozik a szőrös has, szőrösebb mellkas, nem borotvált láb / kéz stb.)

- szép mosoly

- ízlésesen öltözik, van stílusa (nem úgy van vele, hogy kiveszi a szekrényből az első pólót az első gatyával, mindegy, hogy passzolnak-e egymáshoz vagy az ő színeihez, testalkatához)

- profilszövegre: érdekli a kultúra, érdeklik a művészetek (nem lasszóval kell elrángatni színházba, múzeumba, moziba komolyabb filmekre); úgy érzem a profil alapján, hogy értékrendre passzolunk (komoly kapcsolatot akar; nem rasszista, nem homofób, nem hímsoviniszta pl., nem vallásos), passzol-e a humorunk

2022. jún. 20. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!