Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen állattal könyebben mehet a csajozás, bevonzaná a lányokat?
https://www.youtube.com/watch?v=YkKnbxJAQhY&ab_channel=BigMo..
Lányoknak mennyire lennék szimpatikus ha ilyen háziállatot nevelnék.
Nem. Ez az állat szerintem nem is tetszik mindenkinek. Nekem például egyáltalán nem, igaz, én pasi vagyok.
Amúgy mi ez?
Nyilván nem!
Én imádnám, mert szeretem az állatokat, de ilyen alapon a kutya, macska, de de akár egy patkány is megfelelne, ha már rágcsáló. Az, hogy nem őshonos Európában nem tenne vonzóvá.
Ha én megtudom azt, hogy az adott férfi egy olyan állatot nevel, ami nem őshonos nálunk / nem megszokott házikedvenc, felmerülnek bennem kételyek, hogy most divatozásból tart ilyet, vagy utánanézett, hogy hogy kell egy ilyen állatot felnevelni, biztosítja-e neki a kellő körülményeket.
Amúgy meg imádom a cuki állatokat, de csak azért nem fogok valakivel összejönni, mert cuki házikedvence van, ha külsőre taszít. Max. ha állatot sétáltat / visz magával, és az aranyos, könnyebben beszédbe elegyedem vele... de akkor is olyannal, aki olyasmit visz magával, ami nem rí ki nagyon a környezetből... pl. ha a belváros utcáin valaki lámát sétáltatna vagy pont ezt a capybarát, az lenne az első gondolatom, hogy gizdáskodik / nem érdekli, hogy az az állat hogy érzi magát, és önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!