Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiak/nők egyetértetek az úriemberrel a társkeresési problémákról és az okozott csalódásoktól a társkeresés során a nőktől?
9 vagyok. Szerintem a legnagyobb igazság az hogy a zsák mindig megtalálja a foltját. És az is igaz hogy mindenkinek más tapasztalatai vannak de valahogy ez egy olyan dolog ami mindig igazolta magát. Könnyű elmondani azt hogy jaj nekem mennyire rosszat okoztak más nők, és beállítani őket gonosznak és bla bla, másra tolni a felelősséget
a legkönnyebb ahelyett hogy magunkba néznénk es elgondolkoznank azon hogy vajon miért van az hogy folyamat nárcisztikus meg aljas személyekkel találkozunk? Már természetesen vannak rossz emberek, ez a fali csak kliséket beszélt még.
Nem néztem végig a videót, de azért... ne már... miért várja el azt egy igénytelen ember, hogy a nők menjenek hozzá gazsulálni, kezet fogni, őt leszólítani? És ha ez nem történik meg, akkor már rögtön gyűlölködőek és nárcisztikusak? Ráadásul még fogalmazni sem tud a jóember, alany-állítmány egyeztetés nem nagyon volt ebben a szövegben; amikor a gyűlölködésről meg a rosszindulatról beszélt, kb. csak a hangjában fortyogó frusztrációból lehetett érteni, hogy a nőkről beszél, mert nyelvtanilag simán vonatkozhatott volna a férfiakra is.
És nem, nem azzal van igénytelenség jelige alatt szó, hogy tokás... de hogy feltölt magáról egy olyan videót, amin látszik, hogy többnapi zsír csüng a hajában és tapad a fejéhez... ez ápolatlanság. Kíváncsi lennék, hogy ő is hasonlóan "igényes" nőknél próbálkozik vagy csinos, igényes lányoknál...
Az első 2 másodpercben mondja, hogy a "a nőkben..." de nem baj
Szerintem ha te naponta vennél fel az ágyból videókat és nem a nyelvtani helyességre figyelnél csak úgy előadnád amit gondolsz akkor lehetne fogást találni rajta bőven..
Van egy ilyen nyelvtanmániás ismerősöm aztán a telefonálás másból nem áll mint "őőő" "izé" meg hasonlókból..
Mikor leírsz valamit és átgondolod az teljesen más mint amikor csak úgy vágatlanul kamera elé veted a gondolataid.
16: de pont ez az - hogy amennyiben én úgy döntök, hogy napi szinten videózom, és ez egy döntés, akkor igenis odafigyelek arra, hogy mit töltök fel, hogyan szólalok benne meg. Ha visszanézem, és látom, hogy valami nem egyértelmű, helytelenül mondom, akkor törlöm és újracsinálom (rengeteg tiktokker, youtube videós van, aki választékosan, igényesen beszél, nem egy rakétatudomány). De azt is el lehet mondani alapvetően, hogy aki igényes, az így nem beszél, max. ha beteg vagy fáradt - ez mutatja az igényességi szintet és az értelmi szintet is. Lehet nyelvtanmániás is igénytelen, nem azt mondtam, hogy aki szereti a nyelvtant, az mind tökéletes.
Nem tart senki revolvert a fejéhez az "úriembernek". De ha még ezt nem is nézzük, azért az is igényességi szintet mutat, mint írtam, hogy mégis hogy néz ki a videón. Olyan undorítóan zsíros a haja, hogy az valami hihetetlen. Nem telik semmibe megmosni a haját bejelentkezés előtt - gyanítom, hogy kb. ennyire ápolt napközben is, a társkeresős képeibe is annyi energiát tol, "jóva' toltam egy fotót, jóleszezbammeg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!