Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 30 évet betöltve nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 évet betöltve nem volt még barátnője az embernek az redflag a nőknél ha kiderül?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Haaat igen, nekem redflag lenne.
2022. jún. 18. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván ilyen nincs, de amúgy ha jól néznél ki, akkor inkább jajjjjj de cuki lennél ;). Nem az a baj, hogy szűz vagy, hanem hogy ronda.
2022. jún. 18. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
ne ezzel indíts, de ha már egy ideje együtt vagytok és szépen alakulnak, jól működnek a dolgok, akkor nincs jelentősége
2022. jún. 18. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Baromság, amit a 2-es állít. Ha jól néz ki akkor még nagyobb red flag, ha 30 éves koráig nem volt csaja.

Annak tényleg csak az lehet az oka, hogy:

- Nincs igénye párkapcsolatra. És akkor minek jöjjek össze vele?

- Lelkileg/szellemileg annyira selejtes, hogy senkinek sem kellett.

Akárhogyis, kuka.

Ezzel szemben egy kevésbé vonzó férfiról elképzelhető, hogy azért nem volt barátnője, mert sosem találkozott a kereslet a kínálattal. Nyilván picit ez is red flag, de közel sem akkora.

2022. jún. 18. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlen, de furcsálnám a dolgot
2022. jún. 18. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Igen, nekem az lenne. Nem tehetek róla, de szerintem azt gondolnám, hogy senki sem bírta őt elviselni.
2022. jún. 18. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
11%
Annyira hánynom kell, ha valaki nem tudja magyarul kifejezni magát. Na, azt az egyedet már hanyagolni kell..."redflag"...pfff
2022. jún. 18. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
10%

Főleg, mert a legtöbb nő itt azt se tudja mit jelent :).

2022. jún. 18. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

"Nincs igénye párkapcsolatra. És akkor minek jöjjek össze vele?" - Nekem se volt rá igényem (mármint azzal akikkel összejött volna), így inkább a vállalkozásommal törődtem, most meg már van 100+ millióm, és nem szeretnék napi 10 órát dolgozni, inkább gyerekeket szeretnék, és ehhez kell barátnő is :)

31/F

2022. jún. 18. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
95%
Nálam nem redflag, bár csak abban az esetben ha van rá valami normális magyarázat, annyival is beérem hogy "Eddig nem találtam megfelelő párt" vagy bármi egyéb.
2022. jún. 18. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!