Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackósabb férfiaknak csak akkor lehet barátnőjük, ha gazdagok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 20:18
3/21 anonim válasza:
Én imádom a mackósabb férfiakat, a párom is az volt, amikor megismerkedtünk és nem, nem volt gazdag sem. Bármilyen hihetetlen, nem csak pénzéhes nők léteznek, hiába írjátok ki minden nap többször.
5/21 anonim válasza:
Imadom a kigyurt nagydarab ferfiakat,akik nagy barnamedvet tartanak a kertben haziallatkent.
😁N
6/21 anonim válasza:
Ja illetve fontos, hogy e mellé 185-190 cm legyél legalább akkor nagy darab vagy
Ha 170 cm és mackós akkor csak szimplán kövérnek tartanak
7/21 anonim válasza:
Embere válogatja. Van, aki már a 185 magas 90 kilósra azt mondja "mackós", van aki szerint a 175cm 100kg a mackós. Van olyan (ezen az oldalon olvastam), aki szerint Jason Statham túlsúlyos. Szóval nézőpont kérdése.
8/21 anonim válasza:
A NŐK, imádják a nagy papamaci testet.
A mai kiscsajoknak kell csak a 40 kilós kancsóka.
10/21 anonim válasza:
Nekem a mackósabb alkat az abszolút kinkem például. Kár, hogy manapság undorítóan elhízott férfiak használják a hatalmas sörhasukra. Láttatok már medvét? Nincs sörhasa. Nagydarab, puha, de erős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!