Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora igény lenne egy alternatív társkeresőre?
Kaotikus állapotok uralkodnak a párkapcsolati piacon. A sikeresek makacs módon ragaszkodnak a hedonista élvezeteikhez, a kiváltságos pozíciójukhoz, miközben egyre többen szorulnak ki és kerülnek esélytelen helyzetbe.
Vajon egy olyan, alternatív társkeresőre, ami kifejezetten sikertelen férfiaknak és nőknek készülne (nem csak femcelek és incelek, de ők is), mekkora igény lenne? Egyszerűen bizonyos meghatározott szint felett nem lehetne regisztrálni. Amellett, hogy így magányos, kevésbé vonzó férfiak és nők egymásra találhatnának, lehetséges, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor kiábrándulnak a nők a Chadekből, akik hazudoznak és megcsalják őket, és akkor majd tömegesen érkeznek a normális férfiakhoz? Itt egy piaci résről lehet szó, ami egyelőre kiaknázatlan. Mit gondoltok erről?
Az a közröhej hogy ti meg konkrétan hisztis tinilányok vagytok, akik azt sem tudják mit jelent az incel meg olyan dologra se tudtok reagálni hogy mitől húzzák a nők a férfiak 80%át balra és, fordítva miért nincs így...
Szánalom vagytok az egész femináci kommandóval együtt:)
111
A férfiak nagy része mindenkit jobbra húz, aztán a matchekből válogat. Nem jöttél még rá?
Igen mert a férfiak nem tehetik meg hogy válogatnak:) Illetve megtehetik, de akkor abból 0 match lesz. De azért szép magyarázkodás.
113
Baromság, sőt az igényes férfiak meg is teszik.
Pedig #113 nak sajnos igaza van. Amikor mindenkit jobbra húztam (manapság nem), gondoltam válogatok majd a matchekből, jó nagyot tévedtem :D. Hát abban volt minden, transzitól elkezdve, nálam 3-szor akkora lányokon át, egyedülálló anyukákig, nem nap barnította lányokig minden. Hát mondanom sem kell, hogy ezzel nem igazán voltam előrébb.
Most hogy azért nem mindenkit húzok jobbra, ergo válogatok (még így is elég nagy százalékát, erre is már megkaptam itt, hogy jó igénytelen vagyok, hogy ennyit húzok jobbra :D), semmi match.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!