Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond velem hogy alig van like vagy match társkeresőkön?
Nagyon semmilyen. A kérdezz-felelek van kitöltve, meg a magasságomat írtam ki. Plusz azt hogy mit sportolok. Ennyi, de szerintem ha valakit érdeklek az chatelés során megtudhat bármit :D
Azt hittem, egy csúnya gyerek lesz a képen..
Ez kajak hihetetlen, hogy még téged is balra húzgálnak?
Akkor kinek érdemes regisztrálni, csak ilyen hot men dance szintű srácoknak?
Esetleg írhatnál kicsit bővebb/kreatívabb bemutatkozást... 🤷♀️
Kizártnak tartom, hogy a fotóval lenne probléma. Jól nézel ki, a megjelenésed kulturált, a képminőség rendben van, illetve (ezen a képen) nincs semmi red flag. Előfordulhat, hogy a többi képpel van gond? (Nem trollkodni akarok, csak mint lehetőség kérdem...)
Férfiként én is azt mondom, hogy erősen a jóképű kategóriába tartozol.
Ilyenkor örülök, hogy nem használom az alkalmazást. Ha neked sincs matched, velem mi lenne teljesen átlagos kinézettel? :D
Tulajdonképpen világéletemben teljesen átlagosnak gondoltam magam és szerintem ez így van rendjén. :) Viszont sokszor olvasok olyanokat hogy valakinek 0 match-e van férfiként hónapokon keresztül... hát lassan én is ahhoz konvergálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!