Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, hogyan érhetem el, hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés

Még középiskolában figyeltem fel egy srácra, de nekem mindig kapcsolatom volt, így beszélgetni sem beszélgettünk soha. Instán követjük egymást, Facebook-on ismerősök vagyunk, de ennyi. Minden szakításom alkalmával fel-fel merült újra, hogy Úristen de jól néz ki, pont ilyen férfit képzelek el magam mellé, de sok év után most határoztam el, hogy valahogy megoldom, hogy felfigyeljen rám. Nyomulni, kezdeményezni nem akarok, mert félek, hogy elriasztanám, elvégre férfit szeretnék végre magam mellé, nem egy kisfiút akit én cserkészek be és én oldom meg az életét( Sokadjára). Az érdeklődési körünk egyébként nagyon hasonló, szerintem jók lennénk együtt, de nekem már annyi elég lenne, ha valahogy beszélgetnénk. Én alapból 5 évente ha töltök fel magamról képet, és olyan fel évente sztorit. Ezeket most mind megtettem.

Valakinek valami tipp, hogy kicsit felkeltsem az érdeklődését?

Előre is köszönöm az érdemi válaszokat.

#figyelemfelkeltés #Beszélgetésintítás
2022. jún. 14. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogyha nem akarsz kezdeményezni, akkor minden ugyanúgy marad, mint eddig.
2022. jún. 15. 06:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Barátnőim tanácsolták, hogy kedveljem egy-két régebbi képét. Meg is tettem, cserébe kedvelte az új profilképemet. De nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ráírni, mert szerintem tipikusan az az ember, aki nem szereti a nyomulást és kezdeményezést.
2022. jún. 15. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor meg felejtsd el. Nem fog rádírni, mivel honnan a fenéből is tudná, hogy te mit akarsz.

Az meg, hogy belájkoltál egy két képét, hát mit ne mondjak..

És akkor még azt mondják a nők, hogy a férfiak nem veszik az "egyértelmű" jeleket. Ahha. 🤣

2022. jún. 15. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ma már nem olyan ciki ha a nő kezdeményez. Rám is írtak rám nők Tinderen és örültem neki. 25F
2022. jún. 15. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!