Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a hibátlan férfiaknak jut átlagos nő?
Nem.
De jelentős különbség van a "reggelente büdös a szám" és a "hetente berúgok és verem aki a közelembe van" között.
Két végteles példát hoztam, de általában amiket itt leírnak, azután női szemmel teljesen egyértelmű, hogy nem való annak a pasinak nő - mint ahogy gondolom ezt egyből rávágtad a második példámra is.
Azért a kommentelők nagy része nem hazudik.
Pl ha egy dagadt hapsi átlagos vagy vékony nőt akarna akkor teljesen jogos a válasz hogy erre nincs esélyük.
Amikor olvasom itt a sok panaszkodó férfit, aki azt írja, hogy ha nem nézel ki jól, esélyed sincs a lányoknál, eszembe jut egy ismerősöm:
A faszi 55 körül van, jókora pocakkal, kopaszodik, semmi vonzó nincs benne első látásra. Pénze sincs sok, hiszen buszsofőrként dolgozik. Két éve van barátnője, aki a huszas évei elején van és nagyon csinos, szép lány. Valahányszor látom őket kézen fogva sétálni, mindig elgondolkodom rajta, hogy vajon mivel foghatta meg a lányt. Nagy dumás hírében áll, valószínűleg ezzel.
Természetesen az ő dolguk, de ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy sokkal fontosabb a rátermettség, duma, mint a külső.
Ez szerintem hülyeség...
Főleg a korombelieknél (20-26 év) látom azt, illetve haverok is mondják, valamiért a kevésbé helyes srácnak nagyon helyes barátnője van, illetve fordítva is igaz.
Ezt most ne úgy értsétek, hogy csak ilyen van, de mondjuk minden 3. kapcsolat ilyen.
Nekem lehet esni, de napi szinten tapasztalom én is ezt.
Mi az, hogy hibátlan?
Gyakorlatilag olyan nem létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!