Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átlagos nőként előfizetek a tinderre, akkor nagyobb sikerem lesz a férfiaknál?

3 hónap tinderezés alatt amit megmondtak a ffiak és meg is tapasztaltam hogy ők mindenkit jobbra húznak. Utána kezdenek válogatni ha valaki már match. Tehát sajnos a match nem jelent semmit.
Előfizetés kiírná hogy ki húzott jobbra de a férfiak hozzáállása miatt ez is hiába. Ha aktívan nyomod, akkor bőven dob fel lehetőséget. Szerintem nem éri meg
24N

Ferfikent tinder goldot hasznalok, es jeloli az app hogy ki az akinek a profiljat a gold hozta be. Veluk sokkal gyakrabban lesz randi szerintem azert mert a valodi es aktiv profilokat tudod ezzel elerni. Szoval kiprobalni mindenkepp erdemes.
Egy masik dolog viszont a profilod felulvizsgalata - nem azert nem irnak mert nincs mihez kapcsolodni benne? Az alapveto marketing itt is mukodik, akkor jonnek a "vevok" ha az "aru" vonzo es elerhetonek tunik.

7. Szerintem nincsenek nagy igényeim, ilyen férfinak már örülnék..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!