Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy lány kezdeményez?
Lányok ti szoktatok ráírni fiúkra?
Ha igen, sikerrel jártok? Nem fura érzés?
Férfiak ti szeretitek ha lányok írnak nektek? Szokott sokszor ilyen lenni? Mit gondoltok ilyenkor?
Nos, magamból kiindulva, ha jól néz ki a lány, akkor belefér (Bár jobbam szeretem a nőket én meghódítani).
Ha viszont nem néz ki jól, csak az időmet rabolja.
Hány éves vagy?
Nekem még életemben nem jutott eszembe ráírni valakire! Az már egy egészen más kérdés, hogy akkor, ha valakit ismerek kezdeményezek -e beszélgetést, ha tetszik.
Ismeretlenekre írni lúzerség, és reménytelen pasik szokása, hátha megszánja őket valaki. És itt 10-50-100 megkeresés van, hátha bejön, nem valódi érdeklődés.
Nyugaton teljesen természetes, itt sajnos nem annyira. Nyugaton a maszkulinitás és intelligencia között az utóbbi nagyobb prioritást élvez nálunk inkább a maszkulinitás. Sokat kell még ennek a társadalomnak fejlődnie és sokat kell tanulni a nyugatiaktól.
Én férfiként azért szeretem, ha egy nő teszi meg az első lépést, mert ez azt mutatja, hogy nem ragaszkodik az elavult szokásokhoz, nem a szülei árnyékában él, képes kritikus gondolkodásra és van egy autentikus személyisége.
Nálam még csak számomra nem vonzó lányok próbálkoztak, pedig valamelyik 8 évvel idősebb volt.
Egyébként azt is össze lehet hozni csak ügyesnek meg jó külsőnek kell lenni
Ja bocs egyszer egy lány rámírt tinderen hogy én vagyok az ideálja meg ilyesmi és vele lefeküdtem többször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!