Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt gondoltok arról, ha az első randin a lány kezdeményezi a csókot?
Tegnap volt az első randim egy lánnyal, előtte nem ismertem. Igazából egy hete jött dolgozni ahhoz a céghez, ahol én is vagyok. Azonnal megtetszett, így randira hívtam, szerencsére igent mondott, utólag kiderült hogy 2 hónapja ért véget egy hosszú kapcsolata.
Kb. 2 óra beszélgetés/ismerkedés után gyakorlatilag lesmárolt a csaj, ami végülis nem volt rossz...sőt..Csak nekem ez kicsit fura, nem volt még ilyenben részem.
Szerintetek ezt mire véljem?
34F/26L
Egyelőre ne vonj le ebből semmiféle következtetést. Számomra is fura, nő vagyok, de egyszer velem is előfordult ilyen. Bár mi a pasival előtte leveleztünk, telefonon beszéltünk, így mikor találkoztunk már olyan volt mintha ezer éve ismertük volna egymást.Én ugyan óvatos voltam, és csak egy puszit adtam (Ő a kezdésné megkérdezte,hogy adhat-e két puszit),de megtettem.
Várd meg a folytatást, és ha tetszett, akkor legyél határozott és viszonozd.
Igazából mi is beszélgettünk azért előtte, együtt lehúztunk egy éjszakás műszakot, és végigdumáltuk:)
Mindenképp lesz folytatás, csak azért lepődtem meg mert amúgy kicsit zárkózottnak tűnt, kicsit nehezen nyílt meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!