Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet "pumákkal" ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet "pumákkal" ismerkedni?

Figyelt kérdés
Stabil egzisztenciával rendelkező, mások szerint jól kinéző, magára sokat adó, fiatal (huszonéves) srác vagyok, és szeretnék hozzám hasonló, 40-es "pumákkal" ismerkedni (tehát olyan nőkkel, akik fiatal pasikra vadásznak). Hol, milyen helyeken találkozhatok velük? Hova járnak vadászni? Én sokat dolgozok (átlag napi 9-10 órát), mellette csak gyúrni van időm, szórakozóhelyekre nem járok. Meg én azt figyeltem meg hogy ilyen helyeken inkább a huszonéves, meg a tini korosztály képviseli magát, én sajnos nem őket keresem. Köszi a válaszokat! :)
2022. jún. 12. 22:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
pumák bazmeg... most már mindent láttam
2022. jún. 12. 22:02
 2/19 anonim ***** válasza:
71%

Reklám miatt nem akarok konkrét helyeket írni pesten, de én is ezt csinálom.

28 vagyok, kb 30 ilyen pumával feküdtem le ilyen bulikból.

Elit helyekre járok, sokszor elvált vállalkozó feleségek, akik nincsenek nagyon szexuálisan használva.

Én csak megadtam nekik azt ami eddig nem volt az életükben.

Volt aki magához is akart költöztetni, miután párszor elláttam a baját.

2022. jún. 12. 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
44%
It's over
2022. jún. 12. 22:09
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
Punákat keress inkább.
2022. jún. 12. 22:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
2es igazat mond vannak Pesten helyek, ismerőseim is eljárnak egy bizonyos helyre. Még jócucokat is veszenk az olyannak aki lefekszik vele, de ne csúnya öreg nénikre gondolj, persze egy kis kinézet és gusztus is kell hozzá.
2022. jún. 12. 22:22
 6/19 A kérdező kommentje:
Azért az oldal hadználhatóságát elég jol tükrözi hogy a kérdésemre adott 4 válaszból 1 volt hasznos :)
2022. jún. 12. 22:23
 7/19 A kérdező kommentje:
5ös tudsz írni valami ilyen helyet?
2022. jún. 12. 22:24
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Az én válaszom hasznos volt. Te egy incel vagy és egy jól kinéző fiatal csaj kell neked.
2022. jún. 13. 00:13
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
2022. jún. 13. 02:29
 10/19 anonim ***** válasza:
63%
A Leszbikusság kategóriában, szívesen.
2022. jún. 13. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!