Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Domináns vagy switch nő, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns vagy switch nő, de hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy akár több száz férfire jut egy domináns nő, viszont én úgy érzem az ideális partnerem akivel jól érezném magam hosszú távon, ő vagy domináns vagy switch beállítottságú, illetve szereti a bdsm különböző elemeit, tehát nem maradi a gondolkodása, nem tartja betegnek az embert a téma miatt. Szerintetek hogyan a legcélravezetőbb ilyen irányultságú hölggyel ismerkedni? Akinek esetleg van már ilyenben tapasztalata azt megköszönöm ha leírja.

2022. jún. 12. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Majd ki növöd ezt.
2022. jún. 12. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
A Switch-nek régen nincs semmi értelme. Ott a Steam Deck, milliárdszor jobb minden szempontból.
2022. jún. 12. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg beírtam a gugliba hogy mi az a Steam Deck. xd
2022. jún. 12. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nagyon nics gyűjtőhelyük szerintem (komoly párkapcsolati ismerkedés szenpontjából). Ismerkedéskor fel lehet hozni a témát idővel finoman, és akkor kiderül. Vagy már párkacsolatban derülnek ki ezek. Mint jelenlegi páromnál. Gyakorlatilag szűz volt előttem, még azt is feltételezte magáról, hogy lehet aszexuális. Erre egy pár hónap alatt odáig jutottunk hogy ihaj! Meg egyre tovább :D
2022. jún. 12. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Lassan bevezetve a másikat, nagyon melyre el lehet jutni. Kommunikáció és fokozatosság. Belőlem is így csináltak BDSM kedvelőt.
2022. jún. 18. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Én egy router nőt akarok, aki továbbítja felém a pénzt. :D
2022. aug. 15. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sub fókuszú switch nő vagyok, a jelenlegi partnerem a Tinderről van. Ismerkedés közben kiderül, kinek mi tetszik, mennyire nyitott :)
2022. szept. 22. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
2. xddd
2022. okt. 17. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!