Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy reagálnátok?
Tinderen matchelsz egy lánnyal, gyönyörű, vékony arca van, de csak az arcáról látsz fotót. A randin pedig megjelenik egy ilyen alkattal:
Tehát nem duci, csak van mit fogni, kis pocak, stb.
Randi elott tuti, hogy kernek egesz alakos kepet. Azert, hogy az ilyen eseteket elkeruljem.
De ha ez nem tortenne meg es a stilusa sem szimpatikus, akkor otthagynam. Ha a stilusa oke, akkor udvariassagbol nem lepnek le a randirol, de masodik nem lenne, mert nem jon be ez az alkat.
Engem szexuálisan izgatnak az ilyen nők 🤤🤤🤤
De sajnos az csak merő álom, hogy valaha is randira jöjjön velem egy nő... 😥
Engem rondaként Tinderen csak ronda dagadt nők like-oltak. Dobd fel Tindert aztán hajrá.
1.
Ezért nem lenne több randi. Hazudott plusz nekem ez a test túl dagi. Nem állna fel rá a faxom.
17.: Wait a szavaknak jelentése van. :D Nem hazudott rólam, nem állította a fiktív csaj hogy ő vékony, csak nem rakott ki egész alakos képet. [Ami amúgy nem egy red flag egy Tinder jellegű cuccon? Idk én nem használom.]
Amúgy egy érdekesség: Ha valakinek nem tetszik az oké, ha valakinek tetszik az mégjobb, de ha valaki szerint ez személyiségbeli kérdéseket vet fel na az menjen a f*szba. :D [Nem csak én jutottam el a személyiség kérdésééig.] Azért az érzelmi intelligencia nincs a toppon gyerekek.
A megtévesztés az visszataszító lenne.
De amúgy a csaj a képen nem kövér csak telt. Mivel a mellei még nagyobbak mint a hasa, és amúgy sem "puffadt" a teste, ezért külsőre még oké lenne.
Az arc kifejezetten csinos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!