Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tinderen matchelsz egy lánnyal, gyönyörű, vékony arca van, de csak az arcáról látsz fotót. A randin pedig megjelenik egy ilyen alkattal:

[link]

Tehát nem duci, csak van mit fogni, kis pocak, stb.

2022. jún. 11. 19:36
A kérdező szavazást indított:
Nem lenne második alkalom, ez nekem már túl husi, átverve érezném magam
Örülnék, nekem kifejezetten ez tetszik
31 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem tetszik ez az alkat.
2022. jún. 11. 19:41
 2/20 anonim ***** válasza:
81%

Ne haragúdj, de ez pont az, amit "duci"-nak hívnak, sőt, már a felső határán van...

Mindenesetre, ha nagyban eltér a magáról festet képtől, rövidre zárnám az ismerkedést.

2022. jún. 11. 19:43
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
Van rajta kb 15 kg plusz.Az kb túlsúlyos,az nem van mit fogni rajta hanem egészségtelen.Nekem is ennyi plusz kg van, szülés után másfél évvel és tudom hogy vissza kell fogynom ha nem akarok mindenféle betegséget, nem most majd 10 év múlva problémát az ízületek teren meg ilyenek... szóval persze jól nézel ki,de tegyél az egeszsegedert,magadert és pár kg adjál le.
2022. jún. 11. 19:43
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

NEM DUCI? XD

Nem vagyok a bodyshaming mellett, de azért az, aki szerint ez az alkat nem duci (minimum), annak elment az esze.

2022. jún. 11. 19:50
 5/20 October15 ***** válasza:
50%

Hát a van min fogni az azért nem ez akárhogy nézem is. Más részről pl. a képen lévő csajnak azért elég szép a... személyisége [mind a kettő]. :D Meg hát jött már be nekem duci csaj.

Becsapva amúgy nem érezném magam ha nem keltette érezhetően szándékosan azt a képet, hogy 50 kiló vasággyal. Ez esetben is a szándékosság zavarna és nem az, hogy nem teljesült az amit vártam. -> A személyisége okozna problémát nem a + x kiló. [Nyilván abszolúte lehetséges, hogy nem tetszene vagy akármi de az már más kérdés.]

A ténylegesen van mit fogni rajta kategória az meg teljesen jó.

2022. jún. 11. 19:51
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
Annyira imádnám,hogy nagyon nehéz lenne visszafognom magam.
2022. jún. 11. 19:52
 7/20 anonim ***** válasza:
28%
Jó nagy benga állat. Nálam kuka egy ilyen. Ráadásul farkam sincs akkora, hogy egy ekkora nőt kitömjek vele...
2022. jún. 11. 19:56
 8/20 anonim ***** válasza:
36%

Egy kicsivel több ruhát rágondolva, egyből az jutna eszembe, hogy: Ez a csaj tutira terhes, és csak egy pótfater kell a leendő gyerkőcnek.

Ennyi infó alapján és az általam feltételezett ok miatt, több tali már nem lenne. (Bár én azért előtte kikérdezném a paramétereit.) :,D

2022. jún. 11. 20:03
 9/20 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy kinéz az nem baj, szerintem csini. De az hogy nem vállalta fel, vagyis szinte átvert, az már igen. De ha szimpi, akkor nem dobnám
2022. jún. 11. 20:52
 10/20 anonim ***** válasza:
28%

Mi ezzel a baj? Egyedül a hazugság, hogy mást állít, mint a valóság, de az már jellembeli probléma, nem külső.

[link]

2022. jún. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!