Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy reagálnátok?
Tinderen matchelsz egy lánnyal, gyönyörű, vékony arca van, de csak az arcáról látsz fotót. A randin pedig megjelenik egy ilyen alkattal:
Tehát nem duci, csak van mit fogni, kis pocak, stb.
Ne haragúdj, de ez pont az, amit "duci"-nak hívnak, sőt, már a felső határán van...
Mindenesetre, ha nagyban eltér a magáról festet képtől, rövidre zárnám az ismerkedést.
NEM DUCI? XD
Nem vagyok a bodyshaming mellett, de azért az, aki szerint ez az alkat nem duci (minimum), annak elment az esze.
Hát a van min fogni az azért nem ez akárhogy nézem is. Más részről pl. a képen lévő csajnak azért elég szép a... személyisége [mind a kettő]. :D Meg hát jött már be nekem duci csaj.
Becsapva amúgy nem érezném magam ha nem keltette érezhetően szándékosan azt a képet, hogy 50 kiló vasággyal. Ez esetben is a szándékosság zavarna és nem az, hogy nem teljesült az amit vártam. -> A személyisége okozna problémát nem a + x kiló. [Nyilván abszolúte lehetséges, hogy nem tetszene vagy akármi de az már más kérdés.]
A ténylegesen van mit fogni rajta kategória az meg teljesen jó.
Egy kicsivel több ruhát rágondolva, egyből az jutna eszembe, hogy: Ez a csaj tutira terhes, és csak egy pótfater kell a leendő gyerkőcnek.
Ennyi infó alapján és az általam feltételezett ok miatt, több tali már nem lenne. (Bár én azért előtte kikérdezném a paramétereit.) :,D
Mi ezzel a baj? Egyedül a hazugság, hogy mást állít, mint a valóság, de az már jellembeli probléma, nem külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!