Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tekintenek nőként az ilyenekre?
Sokszor hallom, hogy ha azt mondják egy lányra, hogy aranyos, bájos kedves stb az pozitív.Akkor mégis miért nem kellek senkinek?
Nekem inkább degradálónak hat emiatt egy kicsit.
Errol msr irtam kérdest mert en is ledegradálonak veszem.
A sok hulye szerint meg nem az.
De tipikusan azokra mondják pedig akik iranyithatoak elnyomhatoak.kis senkicskék.
Egyáltalán nem gondolom degradálónak, viszont szexuálisan nyilván kevésbé vonzó, ami nem feltétlenül baj, mert a fiúkat ugyan fiatal korban vonzza a szexuális szabadosság, később annyira nem nyerő, amikor társat választanak.
Nem derült ki mi a baj, de ha nyitott vagy, flörtölsz, ha úgy alakul, akkor kelleni fogsz.
Rondának nem tartanak, bár én magamat annak tartom.
Azt is mondták már többen, hogy ritka az ilyen lány... hát mégis a tucat kell.
1es. Én is vmi olyamit érzek emögött.Olyan kis senkinek tartanak.
"bár én magamat annak tartom"
Akkor az is vagy.
5-ös Hány éves vagy? Ha magadat rondának tartod, az a viselkedéseden is látszik. Nyilván nem vagy ronda, ha mások nem tartanak annak.
Tinikorban belefér ilyen önbizalomhiány, 20+ már kellene, hogy az értékeidre, és ne a hiányosságaidra koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!