Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfiként összejöhet hozzám hasonló maximum picit duci átlagos arcú lány?
Átlagos férfi vagyok pici apatesttel, úgy gondolom nem várok el többet mint amit nyújtani tudok. Tehát hasonló kaliberű maximum kicsit duci nő teljesen jó lenne. A jövedelmem 230 ezer Ft De hivatásunknak élek azért ilyen alacsony a jövedelmem. Azt mondják intelligens vagyok, lehet velem jókat beszélgetni és van humorom ,igaz hogy nem vagyok nagy mérettel megáldva és két három percig bírom csak, De egyébként odaadó vagyok, ami szerintem a nőknek a legfontosabb. Viszont van egy örökölt lakásom
Ilyen nőknek már örülnék
Én speciel már nem egy ronda nőt (köztük dagadtat) utasítottam vissza... Úgyhogy azért vagyok egyedül, mert nem vagyok hajlandó rondával leállni. Egyiknél még kicsit túl is toltam és szegény szerelmes lett belém, aztán meg kapta tőlem az alázást. De még az se volt neki elég, hogy békén hagyjon... Furák ezek a nők, ha tetszik nekik egy faszi, valahogy személyiség totál hidegen hagyja őket... Érdekes.
Hálistennek még ha nem lennèk párkapcsolatban, akkor se fanyalodnék ilyen prosztó agyhalottakra.
Jó hokizást!😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!