Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen férfiként összejöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfiként összejöhet hozzám hasonló maximum picit duci átlagos arcú lány?

Figyelt kérdés

Átlagos férfi vagyok pici apatesttel, úgy gondolom nem várok el többet mint amit nyújtani tudok. Tehát hasonló kaliberű maximum kicsit duci nő teljesen jó lenne. A jövedelmem 230 ezer Ft De hivatásunknak élek azért ilyen alacsony a jövedelmem. Azt mondják intelligens vagyok, lehet velem jókat beszélgetni és van humorom ,igaz hogy nem vagyok nagy mérettel megáldva és két három percig bírom csak, De egyébként odaadó vagyok, ami szerintem a nőknek a legfontosabb. Viszont van egy örökölt lakásom

Ilyen nőknek már örülnék

[link]

2022. jún. 11. 09:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%
Hát nem akarlak megbántani kérdező de eléggé alacsony. Nekem is csak ilyen jutna, ezért inkább maradok a jobb kezemnél. (5-ös voltam)
2022. jún. 11. 21:04
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen nőm lehetett volna már nekem is, de én is inkább egyedül maradok, mint egy ilyennel...
2022. jún. 11. 21:51
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Igazi gyökerek vagytok, akik semmilyen nőt nem érdemelnek.
2022. jún. 12. 08:10
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen nők a 2-3 perces mutatványod után sírva röhögnének és többet nem látnád őket.De bármilyen nő menekülne tőled….
2022. jún. 12. 14:39
 15/23 anonim ***** válasza:
22%
13-as miért is vagyunk gyökerek, mert őszinték vagyunk?
2022. jún. 12. 16:10
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom mert ő is dagadt és fáj neki, hogy még rondáknak se nagyon kell.

2022. jún. 12. 16:13
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Azért vagytok gyökerek, mert így beszéltek nőkről, ilyen degradálóan ezzel azt üzenve, hogy ti különbek vagytok. Pedig nem. Ezzel a mentalitással a sötét parasztok közé pozícionáltátok magatokat. És láthatóan még ahhoz sincs eszetek, hogy ezt eltitkoljátok, hanem a tahóságotokat őszinteségnek állítjátok be.

Az őszintesèghez intelligencia kell. Annak meg híján vagytok maximálisan.

2022. jún. 12. 16:28
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
Persze, a nőknek lehet válogatni, de ha egy férfi válogat, akkor szemét gyökér.
2022. jún. 12. 16:41
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

Üdv 2022-ben :D. Gondolom dagi szegény és nem esik neki jól, hogy még rondák közül se mindenki alacsonyodik le az ő szintjére.

2022. jún. 12. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Ebből is kiderül, hogy az agyrágó bogár éhen halna a fejetekben.

Mindjárt megy a csúsztatgatás, hogy a válogatás a baj. Nem. Mindenki válogathat kedvére. Az aluliskolázott stílussal van a baj.

De hát lényegtelen, hisz ahogy olvashattuk is, egyedül hokizgathattok. Nem véletlenül…

2022. jún. 12. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!