Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, külsőre meg tudjátok mondani egy férfiről, hogy incel?
Igen, de inkább viselkedés, testtartás, testbeszéd alapján lehet erre tippelni.
A kinézetre nem mindig lehet hagyatkozni, az inceleknek egy része átlagos kinézetre, de a reakciókból és a viselkedéséből lehet arra következtetni hogy incel-e vagy sem.
Tuti, hogy nem.
A "híres" incelek majdnem mind tök okésan, sőt akár jól néznek ki, míg egy csomó előnytelen külsejű férfit látok párkapcsolatban.
A mentális betegség nem ül ki mindig az arcra, szóval szerintem megállapíthatatlan.
Férfiként mondom, sok esetben annyira apróságokon tudnak annyira fennakadni emberek, hogy el nem hinnéd. Pl. "40 évesen nincs jogsid? Degááááz! Jujuj."
Az, hogy amúgy 3 diplomád van, az innentől már nem is létezik számukra :)
7
Jézusom, ti milyen környezetben éltek? 😂
Én nem tudom megmondani ránézésre. Akikről tudom, hogy incelek, külsőre teljesen okés, normális pasik mind. Akiről meg régebben azt hittem, hogy incel, kiderült, hogy amúgy fél irodát már meghúzta és nagy csajozógép, szóval ennyit erről :D
Nem a külsőn múlik, sajnos vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!