Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes energiát fektetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes energiát fektetni ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik, ő 22 én 24 leszek.

A probléma annyi, hogy ő még semmilyen szempontból nem volt pasival (még csók se). Szerintetek érdemes egy ilyen kapcsolatba energiát fektetni, vagy engedjem el?

2022. jún. 7. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hárpia lesz belole aki nem akar majd rolad leszakadni a szuzesség elvesztése altalában erős kőteléket alakit ki. Sokan inkább kihagyják mert levakarhatatlanok lesznek utána a nők.
2022. jún. 7. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

1. válasz tanulsága:

kedves férfiak, soha többet ne szexeljetek nőkkel, mert utána nem tudjátok majd levakarni őket magatokról!

You're welcome

2022. jún. 7. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Hazudik. Ennyi idős korára minden csak vagy 20-25 pasin van túl.
2022. jún. 7. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
2.szüzesség elvételéről irtam nem natur csak a szexrol
2022. jún. 7. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha hosszútávra gondolkodsz, akkor igen. Viszont nagyon hosszadalmas folyamat lesz míg mire engedi a csókot, jártok, és lefeküdtök. Lehet 1 év mire ágyba juttok, csak szólok.
2022. jún. 7. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha kapcsolat, akkor mindenképp.

Ha csak dugni akarsz, akkor viszont ne te legyél neki az első.

2022. jún. 7. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is 22 vagyok és hasonló mint az általad említett lány, mondjuk már csókolóztam. Nem vagyok se antiszoc, se ronda, se semmi ilyesmi, több oka is van hogy így alakult. Ettől még lehet normális. Nem hiszem hogy egy évet kellene várnod. Lehet hogy szűz, de nem tini már.

Szerintem emiatt butaság lenne hagyni valakit.

2022. jún. 8. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:

"több oka is van hogy így alakult"

Azért még ha az incelszabályt nem is nézzük, hogy egy 25 év körüli nőnek már több tíz partnere volt, nem tudom elképzelni, hogy 22 éves korodig még csak csókig jutottál. Akkor mit csináljanak az incelek, komolyan, ha egy csaj is csak eddig jutott?

2022. jún. 8. 11:56
 9/10 A kérdező kommentje:
8. Szerintem nem sikerült értelmezned a kérdést és a leírást. Nem én nem jutottam el odáig, hanem a lány.
2022. jún. 8. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Igaz, de akkor is.
2022. jún. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!