Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mi érdeke rabszolgává válni a házasság által?
A házasság csak a nők érdeke.
Zsarolási alap.
Csináld amit mondok vagy viszem a fele vagyonod.
Miért jó ez a férfiaknak?
Pláne hogy manapság már nem grammra mérik a szexet a nők.
Könnyen talál bárki alkalmi, vagy akár kicsit többet is.
Persze, férfiak soha nem akarnak gyereket, ez a nők hobbija.
A kedves hozzászólót se akarták otthon, nyilván.
" hogyha valamelyik fél (pl. balesetben) hirtelen, végrendelet nélkül meghal, akkor automatikusan a házastárs lesz az örökös"
Ez konkrétan nem igaz. Az örökösök a leszármazottak, a lakóingatlanra haszonélvezete van az özvegynek, konkrétan semmit nem örököl!
Én semmiképpen nem szeretnék házasodni.
23F
Ja és gyerekeket sem szeretnék semmiképpen.
Szintén 23F
Akkor miért van az, hogy a legtöbb férfi lelép amint megszületik a gyereke? Azért mert a nő gyakorlatilag impotens lesz, megszűnik a libidója, elhízik mint egy malac, sosem lesz már az a vonzó nő akit eredetileg a férfi megismert. Na meg nem is kell utána dolgozniuk évekig, tartsa el őket a férfi, aztán meg még a fene nagy jólétben a depresszió is már-már kötelező lesz a nőknél akik csak otthon rohadnak a gyerekkel. Kinek kell otthon a rikácsolás, a nem alvás, sok nő még elvárja, hogy a férfi ne is bulizzon többet, meg még megosztani a terhet meg szagolni a pépes zöld babaszart.. mindezt gyakorlatilag a nők hülyesége miatt. Mintha nem lennénk már így is 8 milliárdan?
Ilyenkor még a leghűségesebb férfi is elgondolkozik, hogy, biztos hogy ezt akartam én az életben? Biztos, hogy boldog vagyok. Se szex, se nő, se bulik, semmi élet, csak még több túlóra... ilyenkor a legjobb lelkű férfi is meginog és félrelép vagy prostihoz vagy alkoholhoz vagy droghoz nyúl, mert az onnantól kezdve már nem élet többé.
Szíved joga. Nem nősülsz, nem vállalsz gyereket.
Azért majd ezekre egy 10 év múlva térjünk vissza.
ilyenkor a legjobb lelkű férfi is meginog és félrelép vagy prostihoz vagy alkoholhoz vagy droghoz nyúl,
A magad nevében, öcsém.
Az átlag magyar házasság kb. olyasmi, mint amit itt bemutatnak: https://www.youtube.com/watch?v=j4xq7SGSmMI
Nívós, dicsőséges dolog ez, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!