Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt folyamatosan, hogy ha nem vagyok kigyúrva akkor sohasem fogok kelleni a nőknek?
Figyelt kérdés
Korábban elég sokáig jártam konditerembe de rá kellett jönnöm, hogy ez a sport nem nekem való lesz. Kezdeném azzal, hogy egészségügyi okok miatt sem és egy idő után a folyamatos súlyemelgetés is unalmas volt számomra. Azt a sportot amit úgy igazán megkedveltem az pedig a futás volt. Eleinte nagyon nehéz volt de nem adtam fel és egyre jobban ment. Nem voltam sohasem egy izmos alkat és szerintem sohasem leszek. Emiatt a mai napig úgy érzem,hogy sohasem fogok kelleni a nőknek mert nem vagyok izmos, tudom,hogy visszataszítónak tartaná az összes nő a testemet ezért nem is szoktam más emberek előtt mutatkozni.2022. jún. 6. 15:49
21/22 anonim válasza:
Igen, ahogy a 20 aska mondja, az un "apu" test már egyálltalán nem divat. Nem hogy a fiataloknál, de már az 50 körüli férfiaknál sem.
Apu testtel bem jelledz senkinek.
Sokan bántják a Shubert Norbit, mert a csimpájnz csöcs, és az elhízás ellen szólal fől, pedig teljesen igaza van.
Ez a súly kérdés ez úgy van, hogy férfiaknál a testmagasság, ami 100 on fölül van, plusz 10-15 kg.
Tehát. Egy 180 centis férfi, 90-95 kilóval a legideálisabb.
Persze az is számít, hogy ki mennyire húsos, illetve zsíros.
Nőknél ez minuszba megy.
Egy átlagos 165 centis nő, 55 kilóval csini, és ideális.
22/22 A kérdező kommentje:
Akkor legalább a testsúlyom miatt nem kell annyira aggódnom.
2022. jún. 7. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!