Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt folyamatosan, hogy ha nem vagyok kigyúrva akkor sohasem fogok kelleni a nőknek?
B+ ne hisztizz már majdnem 190 magasan tök normális sullyal...
Én csak 175 vagyok, oké van izom rajtam de semmi gyúrás csak sok fizikai munkát nyomok,mégis mindig volt/van 1-2 elvetemült csaj akinek bejövök
Az, hogy nincsen csaj, az nem az alkatod miatt van.
Nem igazán volt eddig szerencséd.
Egy jó 10 kiló tényleg elférne rajtad arányosan, de szerintem így sincs olyan nagy vész.
Sokkal nagyobb bajban lennél, ha kövér lennél.
Az valóban kizáró ok a viszonylag csinosabb, szebb, jó kiállású nőknél.
Az 100% ban kizáró ok.
A vékonyság az nem, csak össze kell találkoznod a megfelelővel. Sajkos ki kell várnod az alkalmat, mint ahogy mindenkinek.
Senkinek sem könnyű.
A normál testalkatú, kifejezetten szép férfiaknak sokkal könnyebb, de nekik is sok szerencsére van szükségük hidd el.
A hétvégén volt szerencsém beszélgetni pár gyönyörű férfivel, akik sajnos magányosak.
Nekik sincs kolbászból a kerítés.
A nőknek ma nagyon magasan van a léc.
Ha a magasugrást nézzük, akkor a léc ma olyan 240 körül van.
Aki járatos az atlétikában az tudja, hogy ez mit jelent ma.
Ne zárkózz be a lakásba, éld az életed, és majd rádtalál a szerelem.
Magas vagy, az mindenképp pozitív. A nőknél mostanság egyébkébt is van egy magassági hóbort.
A 160 centis lányok is a 180 feletti férfiakat keresik.
Érthetetlen az eset teljesen.
Már már szinte frusztráló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!