Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki meglepődik ezen a nemzetközi felmérésen, hogy a nők elkerülik az antiszociális pasikat, és az őrült, nárcisztikus sármos pali ágyába kötnek ki helyette?

Figyelt kérdés

,,Sikeresebbek szexuális hódításaik tekintetében azok, akiket amúgy elkerülnénk: az antiszociális tulajdonságokkal rendelkező férfiak és nők. Erre az érdekes megállapításra jutott egy új kutatás.

Összefüggést találtak két, nem feltétlenül pozitív tulajdonság és a szexuális partnerek száma között finn kutatók. Úgy tűnik, hogy a nárcizmus (amit beképzeltségnek, önhittségnek is neveznek) és a pszichopátia (a Wikipédia meghatározása szerint a pszichopata embert a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi) valamiért vonzó az ellenkező nem számára, amennyiben rövid távra keresnek szexuális partnert."

[link]

2022. jún. 6. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5 ez nem teljesen igaz. Nagyjából mindegy, hol vagy, hova jársz. Én is voltam többször discoban, jártam az utcákat gyalog, jártam én is iskolákba, kocsmàba és sose akadt senkim. Igaz, nagy baráti köröm se volt sose és élőszóban pocsék vagyok!
2022. jún. 6. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert külső számít nőknek egyedül. A kutatás nem vette figyelembe a férfiak külsejét. Egy jóképű nyilván tudja, hogy jó, emiatt beképzelt... nőket meg nem a belső tulajdonságok érdekeklik. Tudom nők szeretnek itt is hazudozni, de nem azt kell figyelni, mit hazudoznak, hanem amit cselekszenek, az pedig egybevág a kutatásban megfigyeltekkel, csak a predikció téves.
2022. jún. 6. 13:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Èrtem.
2022. jún. 7. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!