Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan hogy az ilyen férfiból sok van?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szerintem ennek a nőnek igenis magas elvárásai vannak. Ha jól megnézzük ilyen férfiből szerintem nagyon kevés van mert igazi egyedi típusú különc férfit keres ez a nő. A legtöbb férfi valóban ilyen nagyszájú, a farkával jön, az autójával jön, az izmával jön és társai
Semmi nagyon egyedit nem írt. gyakorlatilag körbeírta, hogy introvertált férfit keres, ami legalább a férfiak 25%-a, illetve valószínűleg belefér neki még az ambivertáltak jelentős része is. Akár 50%+ is lehet, akiket nem zárt ki azonnal.
Nagyon rossz környezetben élsz, ha nálad a férfiak jelentős többsége ilyen két bites izom és autó agyú barom.
Összes informatikusra illik a leírás.
Tényleg eltaláltam a kommentben hogy te ezt hetek óta írod ki xD
Nyilván azért mert tényleg elég sok ilyen van
Egyedül az intelligencia ami egy komolyabb szűrőnek van feltüntetve
Azonkívűl kb. nem is számít neki más.
Na persze nem véletlenül nem talál ilyen férfit, hiszen nyilván sokkal magasabbak az elvárások.
Mert ilyenből sok van.
Inkább az a gond, hogy bár ezeket leírta, mégsem ilyen embert keres.
Néha komolyan szuperembernek érzem magam... Nagyon alacsony az a bizonyos szint annál, akinek az sem megy, amit a linkelt kérdésben írtak. Én sokszorosát várom ezeknek a dolgoknak, ráadásul úgy, hogy abból indultam ki, mikor megfogalmaztam, hogy ha én képes vagyok rá, akkor más is... Jelenleg 4 emberről tudok magammal együtt (2 komolyabb exem és a vőlegényem), aki képes volt teljesíteni, mégis rendszeresen verik a nyálukat itt emberek kevesebbért is, hogy aki olyanokat vár tőlük, az egyedül fog meghalni...
Nem, nem fogunk.
Tudom, hogy nehéz feldolgozni azt, mikor átlagosnak hívod magad és kiderül, hogy rohadtul alatta vagy, de szedjétek már össze magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!