Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mennyire zavar titeket, ha a másik nem szöveges üzenetet küld, hanem hangüzenetben válaszol?

Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna!
2022. jún. 5. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Eléggé. Munkában, buszon stb nem fogom meghallgatni. Nem viszek magammal fülhallgatót. Otthon se fogok neki állni keresgetni ha épp nincs kéznél. Hangosan meg nem fogom lejátszani hogy zavarjam a macskáimat vele.
2022. jún. 5. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, ha én írásban kommunikálok vele. Gyorsabban olvasok, és az is jó, hogy többször végig tudom olvasni a szöveget anélkül, hogy, mint a hangüzenetnél, pluszenergiát kellene belefektetni (visszatekerni stb.). Nekem olyan érzésem lenne, hogy annyi energiát nem akar belefeccölni, amíg legépeli a szöveget.
2022. jún. 5. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Vagy hívjon, vagy írjon. De ez a köztes megoldás nagyon ingerlő. A hangüzenetet be kéne tiltani hatóságilag.
2022. jún. 5. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Szintén gyorsabban olvasok, mint ahogy egy ember beszél. Szóval zavarna. Meg amúgy is. Azt jelzi, hogy nem képes szelektálni, írásban kifejezni magát, csak fossa a szót. Az ilyen a saját hangjába szerelmes.
2022. jún. 5. 17:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretek írni mint beszélgetni, de ha mondjuk otthon vagyok ráérek beszélgetni úgy egyébként nem zavarna hogy meghallgassam csak ha neki probléma hogy én írva fogok válaszolni na akkor nem jó...

Már voltam egy elég rövid kapcsolatban ahol pont ez volt, lehet ráérek írni de beszélni nem vagy csak nem tudom meghallgatni mert suli/munka stb

2022. jún. 5. 23:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Ismerkedésnél nem szoktam ilyet csináni, de már meglévő ismerőseimnek, barátaimnak szoktam hangüzenetet küldeni néha.

Lehet ezt a funkciót értelmesen is használtam.

Azt viszont gyűlöltem, amikor egy volt barátom csak és kizárólag hangüzeneteket küldött. Kicsit lekezelőnek tartottam a dolgot.

F

2022. jún. 8. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!