Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar és engem taszít,ha egy nőről kiderűl,hogy sok pasi le akarja fektetni és/vagy sok pasi fűzi? És ezeket nem tudja/akarja leállítani?
Pasiként írok. Nekem mások kapcsolata szent, amíg nem tudom meg,hogy rohad belűlről.
Ha pedig van párom, akkor nem mászok másokra.
Randiztam egy nővel, séta parkban romantikázás.....ahogy ölelem érzem rezeg a telefonja. Kiveszi kikapcsolja, "csak az egyik exe"-mondta,szüleinél keresi, mert beszélni akar vele,majd szóba jött, kedvenc pizzériájában fűzi egyik (talán nős) pasi,számomra logikus lenne kerűlni ha nem hagyja békén. Későbbiekben is el-el szólta magát,hogy ez is az is mászna rá. Pl nős kollégái. Ráadásúl a hölgy egy szerszámbolt pénztárosa,kedves aranyos ....szóval sok vevő bepróbálkozik facebookon.
Fura ez nekem. Vagy csak dicsekszik, vagy nem tud leállítani pasikat.
Az egóját ápolja ezekkel.
Viszont neked ez miért baj? Mert úgy érzed versenyezned kell másokkal? Ez így van! Jobbnak kell lenned számára mint a többi jelentkező.
Nekem nőként ez visszataszító.
Henceg, beképzelt, ribi.
Eleve nem beszélek az exem(exeimről) egy randin, sőt később se nagyon.
De hogy valaki folyamatosan a pasikról beszéljen egy randi?! Ez mindent elárul a személyiségéről.
Nekem is visszatetsző kicsit nőként, miért kell ezekről beszélni randin?
Vagy az van, hogy az a kategória, akinek valójában kevés az önbizalma és élvezi ezeket a visszajelzéseket, megerősítéseket kvázi..
Vagy b) csak nagyon zavarban volt és idiótán viselkedett.
Rám is nyomulnak ilyenek, de annyira irreleváns és inkább zavaró pl a foglalt pasik is, nem is foglalkozom vele, sőt halál bosszantó.
Ennyiből azért nehéz biztosat állítani, jobban meg kéne ismerni. Ha viszont a következő randikon is témázgat ezekről, az egyértelmű gáz kategória.
3: Ha úgy érzed, szükséged van a folytonos küzdelemre, meg az érzelmi hullámvasútra, akkor csak tessék. A magam részéről bináris a rendszer: Vagy így kellek, vagy nem (ami nem baj) - de akkor kalap-kabát, és tipli van. :)))
Kérdező: Jogosan zavar téged. Engem is zavarna, ha folyton azt hallgatnám, hogy hány pasival tudna lefeküdni. Én azért szóvá tenném ezt neki. Onnastól vagy befejezi a hülyeséget, vagy megy a véres messzeségbe az exeihez, meg a mindenféle ződuborkához. Ennyi.
Volt ilyen baratnőm.
Ő élvezte hogy a pasik irogatnak neki, és fűzik írogatnak. Én kevésbé tudtam tolerálni, ki is raktam mint macskát...
Van aki elég veréb hogy ezeket elturje egy kapcsolatban, van aki meg nem.
Ebből sajna ez lesz, és ha mar most zavar akkor később nem fogja tudni felépíteni a bizalmat benned. Rgo el fogod hagyni, szóval megelőzve a dolgot. Menekülj ameddig nem szeretsz bele, és nem fog nagyon megviseli.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!