Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem zavar és engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar és engem taszít,ha egy nőről kiderűl,hogy sok pasi le akarja fektetni és/vagy sok pasi fűzi? És ezeket nem tudja/akarja leállítani?

Figyelt kérdés

Pasiként írok. Nekem mások kapcsolata szent, amíg nem tudom meg,hogy rohad belűlről.

Ha pedig van párom, akkor nem mászok másokra.

Randiztam egy nővel, séta parkban romantikázás.....ahogy ölelem érzem rezeg a telefonja. Kiveszi kikapcsolja, "csak az egyik exe"-mondta,szüleinél keresi, mert beszélni akar vele,majd szóba jött, kedvenc pizzériájában fűzi egyik (talán nős) pasi,számomra logikus lenne kerűlni ha nem hagyja békén. Későbbiekben is el-el szólta magát,hogy ez is az is mászna rá. Pl nős kollégái. Ráadásúl a hölgy egy szerszámbolt pénztárosa,kedves aranyos ....szóval sok vevő bepróbálkozik facebookon.

Fura ez nekem. Vagy csak dicsekszik, vagy nem tud leállítani pasikat.

#hűség #Nèpszerü #Könnyűvérü
2022. máj. 22. 08:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
50-50%* volt a kezdeményezés a másik irányába
2022. máj. 22. 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Engem is sokan kerülgetnek,és nem mindenkit lehet lekoptatni.Tilthatod,elhajhatod melegebb éghajlatra,nem érdekli.Párszor a férjem állitotta le őket,ilyenkor egy darabig nem keresnek.A hülyebbek igen.

Lehet csak azért beszélt randi közben ilyenekről,hogy később ne legyen gond.Azért a férfiak is tunak világolni,meg össze vissza hazudgálni,nem tudhatod nem e volt már ebből problémája.

Ha ez téged zavar fejezd be sz ismerkedést.

2022. máj. 22. 11:11
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Nőként írom, hogy ez elég gáz.

Visszacsatolásra vágyik szerintem, hogy igenis jó nő meg kapós. Elég bunkón intézi a helyzetet... Már most, az elején kéne szólnod neki, hogy legyen szíves visszavenni a témából, mert neked nem esik jól ez az egész.

Egyik exemnél is ment a műsor, csak túl birka voltam, a végén kora reggel a kis chates, biztosítós barátnője volt az első, aki hívogatta, írogatott neki és egyebek... Természetesen nem csak ő volt képben egyedül, a vasúti jegypénztáros férjes asszonytól a főbérlőn át az exekig mindenkivel bájcsevegett, egyedül a volt feleségének akadt annyi esze, hogy átlásson a szitán...

2022. máj. 24. 19:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Igazatok van!

Akit érdekel egy történet. Nemet mondtam a továbbiakra. Csűrte csavarta,de kibökte őt még egy pasi se offolta Mondjuk a férje csak megcsalta:),de könyörögné magát vissza. -Neki furcsa,ha tetszik egy pasi és a kiszemeltje nemet mond neki.

Próbálkozik,erre azt mondtam neki amit ő mondott, ha ennyi meg annyi pasi fut utána kérje meg valamelyiket arra amire engem akart. Most nagyon bunkó vagyok nála. Pedig csak azt mondtam amit randin ő nekem.

2022. máj. 24. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Visszautasítani oké, de sértődötten még bele is rúgsz, az viszont nem kedves. Döntésed viszont megértem, nekem se kell tucat maca.
2022. máj. 25. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!