Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos férfiak számára már teljesen elérhetetlenné váltak az átlagos lányok?

Nem. Kivéve ha olyan nőt tartotok átlagosnak, aki egyáltalán nem az (pl Palvin Barbi) és olyan férfiként valljátok magatokat átlagosnak, aki bőven alatta van (például egy foghíjas, igénytelen fickó, akit az anyja öltöztet és etet).
Minden attól függ, mi az a bizonyos átlagos. :)
Szerintem még mindig hasonló a hasonlóval jön össze és azt preferálja. Kinézetben, korban, élethelyzetben, kultúrában stb. Ha te nem így tapasztaltad, akkor valószínűleg rosszul méred fel a másik nemet magadhoz képest.

13
És miből gondolod, hogy ez engem zavar? Ha átlag alatti is vagyok, elégedett azzal, amim van. A párommal, az életemmel, mindennel. Ha ilyen érzés átlag alattinak lenni, én szeretem. :)

A pasik nagy részének az átlagos nő = szupermodell smink nélkül.
Ezért.

16
Így van. Ja igen és úgy sminkeljen hogy az ne látszódjon, mégis legyenek cicás szemei, szép pillái, hibátlan egyenletes bőre, karikás szemek nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!