Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén mit gondoltok az ilyen tinder vizsgálatokról/experimentekről?
https://www.youtube.com/watch?v=Ks_dZgzwDg4
Röviden:
írtó prosztó szövegekkel indítás
A opció:
a srác az eredeti képeivel -> kevés match, semmi válasz
B opció:
a srác egy modell képeivel -> sok match, fele-fele arányban válasz érkezik
<-ennél az opciónál még rasszista szövegeket is bepróbál, ami ugyanúgy működik itt-ott
Nincs arra időm, hogy végignézzem a videót, de megnéztem az első pár profilt, amit a srác mutatott, hogy mégis milyen válaszok érkeztek az üzenetekre, vagy milyen válaszok nem érkeztek... azért erőteljesen fölényben voltak azok a profilok, ahol k.rvoid típusú csajok csöcsöt kitéve parádéznak, több testfelületük van szabadon, mint takarva, tekintetre sem IQ-bajnokok... azoktól mégis miért várná el bárki is, hogy ha ennyire felszínesek és közönségesek, akkor kevésbé felszínesen válogassanak?
Amúgy a Tinder kb. húsvásár szint... nyilván nagyobb esélyük van a tipik jó pasiknak, mert több olyan férfi van, aki mindent megdugna, mint olyan nő, aki mindenkivel megdugatná magát. A férfiak többsége sem komoly kapcsolatot kereső szent ezen az oldalon, na.
A Tinderen 3 dolog számít: Kinézet, kinézet, kinézet.
Az igazság:
Rasszista tömeggyilkos vagy antifeminista incel nézetekkel? Ha Chad vagy, meg fogod dugni a gyk -n rinyáló feminista doktorit végzett nőt.
Való életben is csak a kinézet számít. Tinder a társkeresés esszenciája, való életben is minden nő jóképűt akar, csak nem mindenkinek jut.
Csináltam én is ilyet. Hasonló eredmény lett.
Ennek a jelenségnek a neve a pszichológiában Pygmalion effektus (vagy annak ellentéte a Gólem effektus). A lényeg, hogy van egy elvárás és utána mindent ahhoz igazítanak, ami végül önbeteljesítő lesz. A szép férfi felé pozitív előítéletek míg a ronda felé negatívak lesznek. Kb így tekintenek a nők a férfiakra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!